Football Talk

ΑΕΚ: Η απουσία του Τσούμπερ και οι σκέψεις του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Η απουσία του Τσούμπερ και οι σκέψεις του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο με μία δεδομένη βασική απουσία και ο προπονητής της έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του για να την καλύψει.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Μία προπόνηση (το απόγευμα του Σαββάτου) και λίγες ώρες απέμειναν πριν το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η «Ένωση» δεδομένα γι’ αυτό το παιχνίδι θα έχει μία σημαντική βασική απουσία, αυτή του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάσει.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε στην προπόνηση ότι έχει πολλά πράγματα ακόμα στο μυαλό του σχετικά με το πώς θα καλύψει το κενό του Ελβετού, αλλά και το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ σε αυτό το ματς. Γενικά ο Αργεντινός έχει αποδείξει ως τώρα ότι μπορεί να δοκιμάζει άλλα πράγματα στις προπονήσεις και τελικά να καταλήγει σε κάτι διαφορετικό την ημέρα του αγώνα. Φάνηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου όλη την εβδομάδα δοκίμαζε 3-1-4-1-1 και εν τέλει έπαιξε 4-2-3-1.

Με βάσει λοιπόν, τις έως τώρα δοκιμές στις προπονήσεις, σε ασκήσεις τακτικής, ο Αλμέιδα σκέφτεται και τη διάταξη με τρεις στην άμυνα, αλλά και την τετράδα. Δοκίμασε το 4-2-3-1 με τους Ρότα δεξί μπακ, Χατζισαφί αριστερό, ΒίνταΤζαβέλλα στην άμυνα, τους ΓιόνσονΣιμάνσκι αμυντικά χαφ, τον Πινέδα 10άρι, τους Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς στα άκρα και τον Αραούχο κορυφή.

Όμως δοκίμασε κι άλλα πράγματα: Δούλεψε αρκετή ώρα και το 3-6-1 με τον Μοχαμάντι αριστερό μπακ – χαφ, τον Σιντιμπέ στόπερ, και τον Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης με τον Αραούχο εκτός. Δούλεψε και το 3-5-2 με Γκατσίνοβιτς αντί Ρότα δεξιά, τον Πινέδα στα χαφ δίπλα στον Γιόνσον.

Γενικά ο Αλμέιδα έχει πολλά εναλλακτικά σενάρια στο μυαλό του ενόψει ντέρμπι και αφού δουλέψει και στην προπόνηση του Σαββάτου (10/9) κάποια πράγματα και θα καταλήξει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0