Football Talk

Μαζικού: «Θέλουμε τη νίκη και είμαστε όλοι έτοιμοι»

Μαζικού: «Θέλουμε τη νίκη και είμαστε όλοι έτοιμοι»

Ο Μαζικού μίλησε εν όψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Άρης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μπράντλεϊ Μαζικού να το επιβεβαιώνει.

Ο Μαζικού αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την πρώτη του εμπειρία, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA:

Για την εμπειρία του σε ελληνικό ντέρμπι: «Ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε ένα τέτοιο ντέρμπι μπροστά στους οπαδούς του Άρη και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς το καλό αποτέλεσμα δεν ήρθε και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα».

Για το αν ο τελευταίος σχηματισμός ταιριάζει περισσότερο στον Άρη: «Είναι νωρίς ακόμα να το πούμε αυτό, διότι είμαστε μία καινούρια ομάδα, η οποία προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, να βρούμε αν μπορούμε να συνδυαστούμε μεταξύ μας. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε καλύτερα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα θεώρησα τον εαυτό μου έτοιμο για να παίξω στην αρχική ενδεκάδα. Αλλά όπως γνωρίζουμε είναι απόφαση του προπονητή. Ο κάθε παίκτης είναι έτοιμος από τη στιγμή που τον ζητήσει ο προπονητής του να μπει από τον πάγκο στην 11άδα και έτσι θα είμαι κι εγώ».

Για το αν το ματς με τον Αστέρα είναι κομβικό: «Γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες, όλο το τεχνικό επιτελείο ότι οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι για τη νίκη».

Για τον Άλαν Πάρντιου: «Είναι ένας καλός προπονητής παρόλο που η εμπειρία μαζί του δεν ήταν πάνω από δύο μήνες. Γνωρίζω ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής που έρχεται από μία μεγάλη λίγκα και ξέρω ότι σε κάθε παιχνίδι θα ζητάει από την ομάδα να μπαίνει για να κερδίζει. Αυτό θα είναι που θα προσδώσει στην ομάδα».

Για το τι του έκανε εντύπωση το διάστημα που συνεργάστηκαν: «Θέλει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι ένας προπονητής που αν τον βοηθήσουν οι παίκτες θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό επιθετικό σύνολο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0