Football Talk

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ 0-1: Βρήκαν σφυγμό οι φιλοξενούμενοι και πήραν το πρώτο τους «διπλό» μετά από πέντε χρόνια! (video)

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ 0-1: Βρήκαν σφυγμό οι φιλοξενούμενοι και πήραν το πρώτο τους «διπλό» μετά από πέντε χρόνια! (video)

Μπορεί η Άουγκσμπουργκ να προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Bundesliga όμως κατάφερε να ανασυνταχθεί και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης, έχοντας για «χρυσό» σκόρερ τον Ντεμίροβιτς και για ήρωα τον τερματοφύλακά τους που απέκρουσε το πέναλτι του 94ου λεπτού!

Όπως και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν και είχε ξεκινήσει άσχημα την σεζόν στην Bundesliga και εν τέλει επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έτσι και τώρα, η Άουγκσμπουργκ, πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης.

Πώς όμως φτάσαμε στο τελικό 1-0 και στην πρώτη της νίκη στην Βρέμη μετά από πέντε χρόνια και τρεις συνεχόμενες ήττες με παθητικό τερμάτων το 9-2; Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στην φάση του 31ου λεπτού, όταν και ακυρώθηκε γκολ της Βέρντερ με τον Φούλκρουγκ και από εκεί και πέρα, έφεραν το ματς στα μέτρα τους

Αμύνθηκαν σωστά, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα και αξιοποίησαν στο έπακρο την φάση του 63ου λεπτού, με τον Ντεμίροβιτς να μετουσιώνει σε γκολ την ασίστ του Μπερίσα και να πανηγυρίζει για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επαναλάβουν αυτό που συνηθίζουν, να σκοράρουν δηλαδή στο φινάλε, αλλά ο Ντουκς είδε τον Γκίκιεβικτς να τον σταματά από το σημείο του πέναλτι, με το τελικό 1-0 να σηματοδοτεί την 2η ήττα τους στη νέα χρονιά, στα τρία τελευταία παιχνίδια.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0