Football Talk

Η ομιλία του Πεπ πριν την ανατροπή τίτλου, η ανακατωσούρα του Γκρίλις και τα ξεσπάσματα χαράς (video)

Η ομιλία του Πεπ πριν την ανατροπή τίτλου, η ανακατωσούρα του Γκρίλις και τα ξεσπάσματα χαράς (video)

Ένα γκολ για το μομέντουμ ζητούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την Βίλα να έχει προβάδισμα στην ανάπαυλα. Ο Καταλανός προσπάθησε να πείσει τους παίκτες του ότι όλα θα έφτιαχναν αν σκόραραν μια φορά. Για να μη χαθεί ο τίτλος. Ο Γκρίλις από την ένταση ανακατευόταν. Το Έτιχαντ άρχισε να τραντάζεται σε κάθε γκολ. Οι σκηνές ήταν εκπληκτικές και αποκαλύπτονται από το ντοκιμαντέρ των «πολιτών».

Οι «χωριάτες» προηγούνταν στο πρώτο 45λεπτο και ο Πεπ προσπάθησε να πείσει τους παίκτες του ότι: «Δεν γίνεται να μη σκεφτόμαστε τις άσχημες συνέπειες σε περίπτωση που το χάσουμε, όμως θα πρέπει να ελέγξουμε το μυαλό μας.

Ένα γκολ χρειαζόμαστε και μετά θα έχουμε το μομέντουμ. Ξέρω ότι αισθάνεστε την πίεση. Αλλά δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν ήσασταν οι καλύτεροι.

Ξέρω ότι μπορείτε να κερδίσετε, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε το μυαλό σας».

Η Βίλα πέτυχε και δεύτερο γκολ, όλα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, όμως, με την είσοδο του Γκουντογκάν γράφτηκε ιστορία με την ανατροπή σε ελάχιστα λεπτά. Το Etihad σε κάθε γκολ της Σίτι σημείωνε έναν μικρό... σεισμό από το πάθος και την τρέλα των οπαδών, με τον Τζακ Γκρίλις να έχει ανακατωσούρα από τα έντονα συναισθήματα μετά το 3-2 και την εναλλαγή συναισθημάτων!

Δείτε τα εκπληκτικά στιγμιότυπα του ντοκιμαντέρ:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0