Football Talk

ΠΑΟΚ: Το χρονοδιάγραμμα της Νέας Τούμπας, το προπονητικό και τα φετινά διαρκείας

ΠΑΟΚ: Το χρονοδιάγραμμα της Νέας Τούμπας, το προπονητικό και τα φετινά διαρκείας

Τα σχέδια του νέου «σπιτιού» του ΠΑΟΚ και ο αριθμός πωλήσεων των φετινών διαρκείας στη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει (συντόμως) στον κόσμο του τα τρία σχέδια για τη Νέα Τούμπα, ενώ παράλληλα δουλεύει για να πάρει το «πράσινο φως» για το Καυταντζόγλειο, αλλά και το «ΟΚ» από τον Δήμο Θέρμης για το νέο προπονητικό στάδιο.  
5568461.jpg

Νέα Τούμπα και… Καυταντζόγλειο

Βάσει του προγραμματισμού κινούνται οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την κατασκευή της «νέας Τούμπας». Καθώς, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει παραλάβει από τις 31 Αυγούστου το masterplan και τα τρία προσχέδια για το νέο γήπεδο, από τις εταιρείες Salfo και Populous που έχουν αναλάβει το έργο. 

Πρόκειται για έναν ογκώδη φάκελο 340 σελίδων, ενώ άλλες 150 σελίδες περιλαμβάνουν το business plan. Οι δύο εταιρείες αναφέρουν με λεπτομέρεια τα σχέδιά τους για το γήπεδο των «ασπρόμαυρων» και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν τα ενδεχόμενα και προχωρούν σε τροποποιήσεις. 

Έτσι ώστε, στη συνέχεια να τεθούν τα σχέδια στη διάθεση του κοινού για δημόσια διαβούλευση, με τον τρόπο να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες μέρες. Σαφώς, αξίζει να αναφερθεί ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν τον αποκλειστικό λόγο, καθώς θα είναι μία απόφαση που θα παρθεί και από την οικογένεια Σαββίδη και φυσικά την διοίκηση της ομάδας. 

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την μετακόμιση στο Καυταντζόγλειο και την άδεια από το Δήμο Θέρμης για το νέο προπονητικό στάδιο. Η βασική στόχευση του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει να κάνει με την επιθυμία όλα τα τμήματα του συλλόγου να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο, την Θέρμη, έτσι ώστε να μην είναι διάσκορπα, κάτι που συμβαίνει μέχρι πρότινος.
telos-europi-paok-lefski.jpg

Η κατάσταση με τα διαρκείας 

Ο πρόωρος αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας άφησε το «στίγμα» της και στα εισιτήρια διαρκείας, μιας και πριν την ρεβάνς της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαθέσει περίπου 8.500 διαρκείας. 

Ωστόσο, μετά την σφαλιάρα από τους Βούλγαρους, η κατάσταση… πάγωσε και μόλις 1.500 διαρκείας έφυγαν ακόμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή (02/09) η διοίκηση ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει παράταση στη διάθεση των διαρκείας και ο ΠΑΟΚ θα έχει «κλεισμένες» (με εισιτήρια διαρκείας) τις 10.000 από τις περίπου 28.000 που χωράει η Τούμπα.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0