Football Talk

Κομπεράν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε την ισοπαλία, όχι όμως και τη νίκη»

Κομπεράν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε την ισοπαλία, όχι όμως και τη νίκη»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 (08/09) από τη Ναντ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του φετινού Europa League.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 (08/09) από τη Ναντ στην πρεμιέρα του στους ομίλους του φετινού Europa League και ο προπονητής του, Κάρλος Κορμπεράν, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά το πέρας της αναμέτρησης, με... υπερπροσπάθεια, καθώς είχε «κλείσει» η φωνή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι δεν πήγε καλά:
«Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να μπούμε καλά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, παλέψαμε για την ισοπαλία, όχι όμως και για τη νίκη. Η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα, όχι η νίκη.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και ο παίκτης που έβαλαν στην αριστερή μας πλευρά, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.


Στο τελευταίο λεπτό, δέχεται φάουλ ο Καμαρά και ήταν δύσκολο να αμυνθούμε στη συνέχεια της φάσης».

Για την επιλογή του σχηματισμού:
«Ήταν το κατάλληλο σύστημα για το ματς, μιας και η αντίπαλη ομάδα είχε ψηλούς παίκτες. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και στην οργάνωση και στη δημιουργία. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερες αντιδράσεις και να μην βασιστούμε τόσο σε ατομικές ενέργειες».

Για τη συνέχεια:
«Χάσαμε ένα παιχνίδι κι έχουμε μία ευκαιρία λιγότερη για να περάσουμε τον όμιλο. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν πρόκειται να δεχθεί πως οι πιθανότητές πρόκρισης έχουν λιγοστέψει και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0