Football Talk

Mαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο ξένοι στα ντέρμπι»

Mαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο ξένοι στα ντέρμπι»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε παρέμβαση μετά τα όσα έγιναν με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ τονίζοντας πως θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι των πέντε μεγάλων. Διακοπή στην Εκτελεστική Επιτροπή για να αλλάξει ο ορισμός του Σιδηρόπουλου. 

Ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στην ΑΕΚ όσο και στις υπόλοιπες ομάδες. Η Ενωση από την πλευρά της τόνισε πως συμφωνεί με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι,  όπως και ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε να διακοπεί το πρωτάθλημα αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος ανέφερε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ θέλει ξένους ρέφερι στα ντέρμπι.

Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών, και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε σε έντονο ύφος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. «Σήμερα τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα. Καμία αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της Super League ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναικού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με επίσημη δήλωση ανέφερε πως η αποκλειστική ευθύνη των ορισμό των διαιτητών την έχει η ΚΕΔ και όχι η ΕΠΟ.

Έτσι, η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να υπάρξει επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ και να του ζητήσει την άμεση αντικατάσταση του Σιδηρόπουλου από ξένο διαιτητή για το κυριακάτικο ντέρμπι στην Λεωφόρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0