Football Talk

Όρισε διαιτητές η ΚΕΔ: Ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Όρισε διαιτητές η ΚΕΔ: Ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διαιτητεύσει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ την Κυριακή (11/9) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Με απόφαση ΚΕΔ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Super League, στο Απόστολος Νικολαΐδης της Κυριακή (11/9). Τα τελευταία χρόνια είθισται να διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές τα ντέρμπι μεταξύ των «μεγάλων», αλλά η απόφαση της ΚΕΔ είναι διαφορετική!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Τσαγκαράκης ορίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λαμία, ο Φωτιάς στο Ολυμπιακός-Βόλος και ο Τσετσίλας στο παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης!

Αναλυτικά οι διαιτητές:

10/09
ΟΦΗ - Παναιτωλικός, διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωαννίδης, βοηθοί: Νικολαΐδης Κ. και Πάτρας Γεώργιος, 4ος: Κατοίκος Κ., Var και Αvar: Περράκης Κ. και Σπυρόπουλος Π.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός, διαιτητής: Γκάμαρης Ανδρέας, βοηθοί: Φωτόπουλος Ανδρ. και Σαμοΐλης Κ. 4ος: Αγγγελάκης Α.., Var και Αvar: Γκορτσίλας και Απτόσογλου

Ιωνικός - Ατρόμητος, διαιτητής: Τζοβάρας Γεώργιος, βοηθοί: Μπουξμπάουμ Ρ. και Μωυσιάδης Β., 4ος: Τζήλος Αθ., Var και Avar: Τσακαλίδης Α. και Νικολακάκης Β.

11/09
Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ, διαιτητής: Φωτιάς Βασίλειος, βοηθοί: Κουρομπύλια Χρ. και Μεϊντανάς Ανδρ., 4ος: Μαλούτας Δ., Var και Αvar: Ζαμπάλας Σπ. και Μωϋσιάδης Θ.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης, διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος, βοηθοί: Κούλα Χ. και Κωνσταντίνου Ηλ., 4ος: Ματσούκας Ηλ., Var και Αvar: Κουτσιαύτης Αρ. και Ψαρρής Κ.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, διαιτητής: Σιδηρόπουλος Τάσος, βοηθοί: Κωστάρας Π. και Δημητριάδης Λ., 4ος: Παπαπέτρου Αν., Var και Αvar: Διαμαντόπουλος Αρ. και Πετρόπουλος Τρ.

12/09
ΠΑΟΚ - Λαμία, διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος, βοηθοί: Βασιλόπουλος Σπ. και Κολλιάκος Αγγ. 4ος: Τσιμεντερίδης Στ., Var και Αvar: Κουμπαράκης Στ. και Παπαδάκης Μ.

ref_SL_matchday_4.pdf_-_Google_Chrome_8_9_2022_11_14_44_πμ.png

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0