Football Talk

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος «καμίνι» στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος «καμίνι» στο ντέρμπι με ΑΕΚ – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια!

Πανικός έγινε στις τάξεις του Παναθηναϊκού, για ένα μαγικό χαρτάκι που θα εξασφάλιζε μια θέση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Δεν θα πέφτει καρφίτσα την Κυριακή (11/9) στο Απόστολος Νικολαΐδης, στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9, 15:00) ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων βγήκε στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αλλά εξαντλήθηκαν άμεσα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μέσα σε μερικές ώρες… εξαφάνισαν όλα τα εισιτήρια, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης δεν υπήρχε ούτε «δείγμα». Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμος της ομάδας για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εξαίρεση τα ελάχιστα εισιτήρια που απομένουν στη θύρα 3 (VIP) και τα οποία είναι ακόμα προς διάθεση.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0