Football Talk

«Μεγάλη μπάλα» ο Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς, μικρή η Ίντερ και κράξιμο από τους οπαδούς της! (video)

«Μεγάλη μπάλα» ο Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς, μικρή η Ίντερ και κράξιμο από τους οπαδούς της! (video)
Οι οπαδοί της Ίντερ εμφανώς νευριασμένοι μετά την ήττα της ομάδας τους από την Μπάγερν Μονάχου, ξέσπασαν στα social media με τη χαρά των ανθρώπων της ομάδας τους για την παρουσία των παικτών της Εθνικής μας στο γήπεδο, παρά την ομολογουμένως κακή εμφάνιση της ομάδας τους.
Σχετικά Άρθρα
Η Ίντερ δεν τα κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει την Μπάγερν Μονάχου μέσα στην έδρα της και γνώρισε την ήττα με 2-0, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους του UEFA Champions League.

Στο Τζουζέπε Μεάτσα ωστόσο είχαμε και δυναμική «γαλανόλευκη» παρουσία καθώς αρκετοί από τους διεθνείς μας παίκτες βρέθηκαν εκεί! Οι ΓιάννηςΘανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, μαζί με τους Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Αγραβάνη και Κώστα Παπανικολάου εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της Επίσημης Αγαπημένης από τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket 2022 και είπαν να συνδυάσουν την παραμονή τους στο Μιλάνο και να δουν τον μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα!

Τα χαμόγελα, τα γέλια και τα πειράγματα «έδιναν και έπαιρναν», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για ακόμα μία φορά ο πρωταγωνιστής! Η χαρά του Έλληνα σούπερ σταρ ήταν μεγάλη ενώ όπως ενημέρωσε και ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ήταν ο πρώτος του αγώνας Champions League και το απόλαυσε ιδιαίτερα ενώ έκανε γνωστό πως αν δεν τον είχε κερδίσει το μπάσκετ τώρα θα ήταν σίγουρα ποδοσφαιριστής! 

Η παρουσία τους εκεί έκανε αίσθηση, με τα social media της Ίντερ να ανεβάζουν ποσταρίσματα μαζί τους κάτι ωστόσο που δεν άρεσε και πολύ στους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας.

Η πολύ κακή εμφάνιση της Ίντερ αλλά και το γεγονός ότι ενώ η ομάδα τους έχανε, οι άνθρωποι στα social media του συλλόγου ανέβαζαν βίντεο με τους Έλληνες διεθνείς, εξαγρίωσαν τους οπαδούς των «νερατζούρι», οι οποίοι ξέσπασαν με σχόλια!

«Βάλτε αυτούς, καλύτερα θα παίξουν», «ούτε τα social media δεν δουλεύουν σωστά σε αυτό τον σύλλογο», «δηλαδή μας νικάει η Μπάγερν κι εσείς ανεβάζετε αυτά τα πράγματα;», ήταν μερικά από όσα έκαναν την εμφάνισή τους στις σελίδες της ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0