Football Talk

Champions League, 3ος όμιλος: Εύκολο πέρασμα της Μπάγερν από το Μιλάνο – Χατ-τρικ ο Λεβαντόφσκι στην «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα! (video)

Champions League, 3ος όμιλος: Εύκολο πέρασμα της Μπάγερν από το Μιλάνο – Χατ-τρικ ο Λεβαντόφσκι στην «πεντάρα» της Μπαρτσελόνα! (video)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το «ντέρμπι» του 3ου ομίλου, στην πρεμιέρα του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ίντερ στο Μεάτσα και παρέμεινε αήττητη για 11ο σερί παιχνίδι κόντρα σε ιταλική ομάδα. Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα είδε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και επικράτησε, με χαρακτηριστική ευκολία, με 5-1 της Βικτόρια Πλζεν!

Μπορεί οι εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπάγερν Μονάχου, όμως επί χόρτου, αυτό διαψεύστηκε άμεσα στην πρεμιέρα του Champions League, με τους Βαυαρούς να είναι πολύ ανώτεροι και να επικρατούν πολύ πιο εύκολα, από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 2-0!

Το ματς στο ξεκίνημα είχε φρενήρη ρυθμό και τόσο ο Κομάν, όσο και ο Τζέκο έχασαν την δυνατότητα να δώσουν το προβάδισμά στην ομάδα τους, στο 5ο και το 7ο λεπτό αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, πίεσαν και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Σανέ να σημειώνει το πρώτο του γκολ κόντρα σε ιταλική ομάδα μετά από δύο χρόνια (τότε απέναντι στην Λάτσιο).

Η ασίστ ήταν του Τζόσουα Κίμιχ, ο Σανέ έκανε το 1-0 και η τεράστια ευκαιρία για να «διπλασιαστεί» το σκορ, έλαβε χώρα 10 λεπτά αργότερα, με τον Ζάμπιτσερ να μην μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον Ονάνα.


Στην επανάληψη, οι «νερατζούρι» επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν την Μπάγερν και να βρουν άμεσα την απάντηση, αλλά έμοιαζε αδύνατο. Δεν τα κατάφεραν ούτε από συνεχόμενες στατικές φάσεις, ούτε με την μπάλα κάτω και εν τέλει οι Βαυαροί «κλείδωσαν το τρίποντο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, έπειτα από απίθανη συνεργασία των Σανέ και Κομάν, με τον Ντι Αμπρόσιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


Κάπως έτσι, έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο, που σηματοδοτεί το 11ο συνεχόμενο ματς που μένουν αήττητοι κόντρα σε σύλλογο της Serie A, με την τελευταία ήττα να λαμβάνει χώρα την σεζόν 2010-11, από την Ίντερ!

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την αισθητή βελτίωση που παρουσιάζει κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, επικρατώντας με 5-1 της Βικτόρια Πλζεν, χάρη στον… εξαιρετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Κεσιέ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, στο πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά από εκεί και πέρα, ο Πολωνός ανέλαβε δράση.

Έκανε το 2-0 στο 34’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής και παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, ο «Λέβα» έκανε το 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα του γκολ με την Μπαρτσελόνα στο Champions League!


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι κυριάρχησε, πίεσε και είδε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της όντας ο πρώτος που το κάνει με τρεις διαφορετικές ομάδες στο Champions League, με ακόμη ένα… απλό τελείωμα εκτός περιοχής στο 67’, προτού ο Φεράν Τόρες διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 71’!

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Μπαρτσελόνα – Βικτόρια Πλζεν 5-1 (13΄ Κεσιέ, 34’ 45+3’ 67’ Λεβαντόφσκι, 71’ Τόρες – 44’ Σικόρα_

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 0-2 (25’ Σανέ, 66’ Ντα Αμπρόσιο αυτ.)

 

Βαθμολογία 3ου ομίλου:

1. Μπαρτσελόνα 3 1 (5-1)

2. Μπάγερν Μονάχου 3 1 (2-0)

3.Ίντερ  0 1 (0-2)

4.Βικτόρια Πλζεν 0 1 (1-5)

 

Επόμενη αγωνιστική (13/09):

Βικτόρια Πλζεν – Ίντερ

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα (22:00)

 

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0