Football Talk

Κορμπεράν: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο!»

Κορμπεράν: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο!»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, κατά τη συνέντευξη Τύπου, πριν την πρεμιέρα των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους του φετινού Europa League, κόντρα στη Ναντ (08/09, 22:00).
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του φετινού Europa League αντιμετωπίζοντας τη Ναντ (08/09, 22:00) στην πρώτη αγωνιστική. Κατά τη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν το ματς, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Κορμπεράν, μίλησε για την πρεμιέρα, αλλά και την κομβική απουσία του Γιαν Εμβιλά από τον άξονα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa:
«Προφανώς έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να ξεκινήσουμε.

Για μένα το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τα βλέπουμε ως μία ευκαιρία να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί πρέπει να είμαστε εδώ. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Για το τι θα χρειαστεί η ομάδα του:
«Αύριο είναι ένα αρκετό απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση. Χρειάζεται να είσαι συμπαγής και στην άμυνα αλλά και συναισθηματικός έλεγχος».

Για τον Εμβιλά:
«Σημαίνει πως αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς τον Εμβιλά. Να το δούμε ως ένα κίνητρο και ως μία ομάδα που δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη, παρότι ο Εμβιλά, όπως είπατε, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για την τοποθέτηση του προπονητή της Ναντ ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα φαβορί:
«Πραγματικά είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ για το πρώτο σκέλος (ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί). Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Απλά δύο ομάδες που θα παλέψουν για τα πάντα και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0