Football Talk

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1: Έχασαν τα… άχαστα και βολεύτηκαν με τον βαθμό! (video)

Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1: Έχασαν τα… άχαστα και βολεύτηκαν με τον βαθμό! (video)

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις, Σάλτσμπουργκ και Μίλαν «κόλλησαν» στο 1-1 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Champions League.

Όλα τα είχε η αναμέτρηση του Champions League, Σάλτσμπουργκ – Μίλαν, εκτός από τελικό νικητή! Μετά από ένα 90λεπτο με αρκετές φάσεις μπροστά από τις εστίες, «κόλλησαν» στο 1-1 και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους για νίκη από το ξεκίνημα του ματς, αφού πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα, είχαν σημειώσει 14 τελικές. Πέντε η Μίλαν και εννέα η Σάλτσμπουργκ. Η 10η όμως ήταν και η τυχερή για τους Αυστριακούς καθώς κατόρθωσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 28’.

Ο Φερνάντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του Μπενασέρ και τροφοδότησε τον Όκαφορ, ο οποίος αφού «άδειασε» τον Καλούλου, πλάσαρε με δύναμη τον Μενιάν για το 1-0.

Παρά το γκολ, οι γηπεδούχοι δεν «κλείστηκαν» και το πλήρωσαν δώδεκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 40’ οι επιθετικοί της Μίλαν βρήκαν κενούς χώρους και δε… συγχώρησαν, με τον Σαλαμάκερς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από αντεπίθεση – αστραπή!

Στο δεύτερο μέρος, ο υψηλός ρυθμός δεν έπεσε, αλλά γκολ δεν ήρθε! Οι Ιταλοί ίσως να είναι λίγο περισσότερο απογοητευμένοι από αυτό, καθώς στην τελευταία φάση του ματς (90+4'), ο Ράφαελ Λεάο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι δε κατόρθωσε να «λυτρώσει» την ομάδα του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλτσμπουργκ (Μ. Γιάισλε): Κον, Ντέντις, Σολέτ (42΄ Μπερνάρντο), Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Καπάλντο, Σίβαλντ, Κιάεργκααρντ, Καμέρι (65' Γκούρνα-Ντουάθ), Φερνάντο (65' Σέσκο), Όκαφορ (90+3' Αντάμου).

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (57' Ντεστ), Τομόρι, Καλούλου, Ερναντέζ, Μπενασέρ (57' Πομπέγκα), Τονάλι, Σαλαμάκερς (80' Μεσίας), Ντε Κετελάρε (70' Ντίαζ), Λεάο, Ζιρού (57' Οριγκί).

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0