Football Talk

Champions League, 8ος όμιλος: One man show από Εμπαπέ και στο... καναβάτσο η Γιουβέντους! (video)

Champions League, 8ος όμιλος: One man show από Εμπαπέ και στο... καναβάτσο η Γιουβέντους! (video)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ «σφράγισε» τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Γιουβέντους (06/09, 2-1) με δύο γκολ και της εξασφάλισε μία πρεμιέρα με το... δεξί! Χωρίς να «ιδρώσει» η Μπενφίκα τη Μακάμπι Χάιφα με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Ζούμε στον «αστερισμό» του Κιλιάν Εμπαπέ και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, φροντίζει να το επιβεβαιώνει! «Καθάρισε» μόνος του τη Γιουβέντους, στη νίκη με σκορ 2-1 (06/09) και χάρισε το πρώτο «τρίποντο» στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο φετινό Champions League!

Άνετη επικράτηση για την Μπενφίκα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (06/09, 2-0), με τους Ράφα Σίλβα και Γκριμάλδο να «τελειώνουν» το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά.


Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέστησε σαφές από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πως αυτή είναι το αφεντικό του ματς! Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Νεϊμάρ «έσκαψε» την μπάλα προς τον Εμπαπέ κι αυτός με φοβερό μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0!


Οι Παριζιάνοι δεν «έριξαν» τον ρυθμό τους και στο 32ο λεπτό, «ανέβασαν» τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Σκόρερ; Μα φυσικά ξανά ο Εμπαπέ!

Ο Γάλλος φορ συνεργάστηκε άψογα με τον Χακίμι, δίχως ίχνος υπερβολής «έκρυψαν» την μπάλα και την... εμφάνισαν στα δίχτυα του Περίν, με τον Εμπαπέ να τελειώνει υπέροχα τη φάση.


Η «απάντηση» της Γιουβέντους ήρθε στο 53ο λεπτό, με τον Κόστιτς να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, τον Ντοναρούμα να... βγαίνει και να μην βγαίνει, και τον ΜακΚένι να τον «τιμωρεί», στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά!


Μέσι και Εμπαπέ επιχείρησαν να δώσουν εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στην Παρί, αλλά το τελείωμα του δεύτερου στο 64ο λεπτό, δεν ήταν καλό και πέρασε εκτός εστίας. Η Γιουβέντους ανέβασε «στροφές» και έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ντοναρούμα, αλλά η αδυναμία των παικτών της να μετουσιώσουν τις προϋποθέσεις σε κάτι... μεγαλύτερο, έφερε αυτήν την ήττα στην πρεμιέρα της στο Champions League.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Μπενφίκα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και με ένα «καθαρό» σκορ, πήρε το «τρίποντο» κάνοντας ξεκίνημα με το.. δεξί.

Ο Γκριμάλδο «σέρβιρε» στον Ράφα Σίλβα για το 1-0 στο 50ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα, ανέλαβε χρέη «εκτελεστή» για να διαμορφώσει με μία «οβίδα» ως τελικό σκορ το 2-0 και να επιβεβαιώσει μία άνετη νίκη για τους «αετούς»!



Το πρόγραμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (06/09):

Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους 2-1 (5' 32' Εμπαπέ - 53' ΜακΚένι)

Μπενφίκα - Μακάμπι Χάιφα 2-0 (50' Ράφα Σίλβα, 54' Γκριμάλδο)


Βαθμολογία

1. Μπενφίκα 3 1 (2-0)
2. Παρί Σεν Ζερμέν 3 1 (2-1)
3. Γιουβέντους 0 1 (1-2)
4. Μακάμπι Χάιφα 0 1 (0-2)


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (14/09):

Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Γιουβέντους - Μπενφίκα (22:00)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0