Football Talk

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μπερνάρντ!

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μπερνάρντ!
Η μεγάλη ώρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού έφτασε. Ο Μπερνάρντ είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αυτομάτως το ματς με την «Ένωση» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο ντέρμπι της χρόνιας έχει ήδη ξεκινήσει! Την Κυριακή (11/9) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τον «δικέφαλο» με σκοπό μόνο τη νίκη για να κάνουν το 4/4.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός με σχετικό ποστάρισμα στα social media, ο Μπερνάρντ είναι πανέτοιμος να ριχτεί στο στίβο μάχης και να συμβάλει σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, κύριο μέλημα του προπονητικού σταφ ήταν να είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, καθώς η βοήθεια του είναι πολύτιμη και θα κάνει τη διαφορά.

Ο βιρτουόζος Βραζιλιάνος, δεν είχε ενταχθεί σε ομαδικό πρόγραμμα και ακολουθούσε ατομικές προπονήσεις. Το απόγευμα της Τρίτης (6/9) όμως πήρε μέρος στην προπόνηση και προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι.

Έτοιμος για το ντέρμπι είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στη μέση από τον αγώνα της Λεωφόρου απέναντι στη Σλάβια Πράγας και όπως όλα δείχνουν, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει και σε αυτόν στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0