Football Talk

ΑΕΚ: Κλείνει Σιντιμπέ, προχωράει και με επιθετικό, με τον Φαν Βέερτ σε πρώτο πλάνο!

ΑΕΚ: Κλείνει Σιντιμπέ, προχωράει και με επιθετικό, με τον Φαν Βέερτ σε πρώτο πλάνο!

 Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στην ημέρα (6/9) να οριστικοποιήσει τη συμφωνία της με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και να ολοκληρώσει την αγορά του Φαν Βέερτ από τον Βόλο.

Η ΑΕΚ προχωράει στο να κλείσει δυο σημαντικές μεταγραφές, με κορυφαία φυσικά αυτή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση πάρθηκε και η Ένωση μπήκε στην τελική ευθεία προκειμένου να κλείσει και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον 30χρονο διεθνή Γάλλο δεξί μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό. 

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και είναι πολύ πιθανό ακόμα και μέσα στην ημέρα να έχουμε τα ευχάριστα με τον Σιντιμπέ να κλείνει στην ΑΕΚ! Εννοείται, πως επειδή βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να γίνουν. Όμως οι εξελίξεις δείχνουν θετικές και η ΑΕΚ είναι κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής. Εξελίξεις, επίσης άμεσα, αναμένονται και στην υπόθεση του επιθετικού. 

Αυτή τη στιγμή αυτός που κερδίζει έδαφος είναι ο Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός φορ του Βόλου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα και η ΑΕΚ προχωράει την αγορά του. Γενικά η Ένωση μέσα στη μεταγραφική περίοδο κοίταξε στην αγορά και «μεγάλα» ονόματα για μπροστά. Όμως ο Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος μετά την προετοιμασία, ότι υπολογίζει για τη γραμμή κρούσης τον Αραούχο και τον Λιβάι Γκαρσία και θα ήθελε μία καλή εναλλακτική επιλογή. Να αποκτηθεί δηλαδή ένας παίκτης που να διεκδικήσει θέση και να είναι αξιόπιστος. 

Γι’ αυτό και η λύση Φαν Βέερτ κρίνεται για τον προπονητή ιδανική. Υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις επιθετικών που είναι στη λίστα της ΑΕΚ, όμως αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου δείχνει πιο μπροστά. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0