Football Talk

«Σείστηκε» το Γεώργιος Καραϊσκάκης στην παρουσίαση του Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακέ!» το μήνυμά του! (video)

«Σείστηκε» το Γεώργιος Καραϊσκάκης στην παρουσίαση του Μαρσέλο: «Πάμε Ολυμπιακέ!» το μήνυμά του! (video)
Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν κατά την παρουσίαση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, με τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δείχνει εκστασιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!
Ξέφρενος ενθουσιασμός, αλλά και συγκίνηση επικράτησε στην παρουσίαση του Βραζιλιάνου θρύλου, Μαρσέλο, από τον Ολυμπιακό!

Σε ένα κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι από περίπου 20.000 φίλους του Ολυμπιακού, ο Κριστιάν Καρεμπέ παρουσίασε το νέο τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών. 

Ο Μαρσέλο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πλάι του. Αμφότεροι έδειχναν πολύ συγκινημένοι στις δηλώσεις που παραχώρησαν. Αρχικά, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου.

«Έχουμε μαζί μας έναν πραγματικό Θρύλο, που ήρθε σε έναν Θρύλο (σ.σ. τον Ολυμπιακό). Του εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες».


Από τη δική του πλευρά, ο Μαρσέλο ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή. Είμαι ευτυχισμένος. Πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την οικογένεια μου ανάμεσα σας. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με αφοσίωση. Θέλω πολύ να ξεκινήσω με την ομάδα, αλλά πριν από αυτό, θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ!»


Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Κριστιάν Καρεμπέ, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την παρουσίαση, τόνισε:

«Ήταν κάτι μαγικό αυτό που έκανε ο κύριος Μαρινάκης. Έκανε πράξη το σύνθημά πως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Ευχαριστούμε και τον Μαρσέλο, έναν παίκτη με παραστάσεις και τίτλους στις κορυφαίες διοργνώσεις, που επέλεξε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0