Football Talk

Οι «μαύρες νύχτες» του Μουρίνιο: Από τον «Γκουαρδιολικό» διασυρμό στο Clasico, μέχρι την… τεσσάρα από τον Κόντε! (video)

Οι «μαύρες νύχτες» του Μουρίνιο: Από τον «Γκουαρδιολικό» διασυρμό στο Clasico, μέχρι την… τεσσάρα από τον Κόντε! (video)

Οι μεγαλύτερες ήττες που έχει βιώσει ο «Special One», Ζοζέ Μουρίνιο, στη πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του. 

Ο Μουρίνιο έζησε μία ακόμα «εφιαλτική» νύχτα στο πάγκο της Ρόμα το βράδυ της Κυριακής (04/09), μιας και η ομάδα του διασύρθηκε με 4-0 από την Ουντινέζε στην Dacia Arena. Με συνέπεια, να χάνεται το αήττητο από την 5η μόλις αγωνιστική. 

Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, στο κοντινό αλλά και στο μακρινό παρελθόν, και το BN Sports σας παρουσιάζει τις πιο ιστορικές ήττες του στους πάγκους. 

Αρχικά, τον Νοέμβριο του 2010, η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο γνώρισε μία ιστορικά-βαριά ήττα από την αντίπαλό της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στο «Clasico» του Καμπ Νου, ύστερα από εκπληκτικό… σόου του Νταβίντ Βίγια στο χορτάρι.

Έξι χρόνια αργότερα, ο «Μου» βρίσκεται και πάλι στη Premier League για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζει την Τσέλσι σε ένα γήπεδο που αγαπήθηκε στο παρελθόν, το Στάμφορντ Μπριτζ.

Βέβαια, η αναμέτρηση δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ίδιο, μιας και ο Αντόνιο Κόντε τον συνέτριψε με 4-0 και πανηγύρισε έξαλλα με τους φιλάθλους της ομάδας στο τέλος της αναμέτρησης. Οδηγώντας τον Πορτογάλο να ζητήσει τον λόγο από τον Ιταλό.

Τέλος, η τέταρτη οδυνηρή ήττα, αλλά εκτός πρωταθλήματος για τον Ζοζέ, είναι αυτή ενάντια στη Μπόντο Γκλιμτ (6-1) για τη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League. Όταν η Ρόμα έγινε «φύλλο και φτερό» από τους Νορβηγούς για την φάση των ομίλων. 

Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» δεν τους νίκησαν ούτε στην αντίστοιχή αναμέτρηση των ομίλων στη Ρώμη (2-2), αλλά ούτε και στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά (2-1). Όμως, για μία ακόμα φορά ο Μουρίνιο είχε τον τελευταίο λόγο και την απέκλεισε με το εμφατικό 4-0, ενώ λίγο αργότερα κατέκτησε και το Conference για να γράψει ιστορία! 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0