Football Talk

ΠΑΟΚ: Ο συντηρητισμός του Λουτσέσκου, η ανοιχτή «πληγή» της επίθεσης και ο… MVP Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Ο συντηρητισμός του Λουτσέσκου, η ανοιχτή «πληγή» της επίθεσης και ο… MVP Κοτάρσκι

Ο «φοβισμένος» Λουτσέσκου, η προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Κοτάρσκι και η ανάγκη για ενίσχυση… μπροστά. 

 

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Ο ΠΑΟΚ βγήκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον Άρη, χάρη σε ένα πιο συντηρητικό στυλ παιχνιδιού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και λόγω της μεγάλης εμφάνισης του Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ έρχεται την 3η αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενάντια στον Άρη και ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πια δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο Παναθηναϊκό (9). 
IMG_4163_1.jpg

Το… φοβήθηκε ο Λουτσέσκου και τον έσωσε ο Κοτάρσκι

Ο Λουτσέσκου παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο του «Χαριλάου» μία ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, πάλευε στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, με εξαίρεση αυτή του Μπράντον Τόμας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρέμεινε πιστός στο πλάνο του και μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι «αν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μη χάνεις». Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει στο ποδόσφαιρο, όπως και στην αναμέτρηση με τον Άρη. Το πρώτο ντέρμπι καλώς ή κακώς ήρθε αρκετά νωρίς για τους «ασπρόμαυρους», και αν ήταν κάποιος πιο κοντά στη νίκη, τότε αυτός δεν ήταν ο ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Μαντσίνι, Γκρέι και Γκαρθία, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν πανταχού «παρών». Με αξιοσημείωτη αυτή του Γκρέι από τα 11 μέτρα, με τον Κροάτη να κρατάει ανέπαφη την εστία του. 

IMG_4168.jpg

«Φωνάζει» ενίσχυση μεσοεπιθετικά

Είμαστε ακόμα στις αρχές του ελληνικού πρωταθλήματος και παρά τη προετοιμασία και τις προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ τώρα βρίσκει τα πατήματά του. Ωστόσο, για να βρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται τον «καλό» Νέλσον Ολιβέιρα στην ενδεκάδα του, αλλά και μία ενίσχυση μεσοεπιθετικά. 

Ο Πορτογάλος έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του και ο Λουτσέσκου τον περνάει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι ακόμα και στο επόμενο ματς επί της Λαμίας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει ως βασικός και (επιτέλους) να δείξει την αξία του που χρειάζεται επειγόντως ο ΠΑΟΚ. Μία έμπιστη λύση στράικερ. 

Παράλληλα, ο Αουγκούστο συνεχίζει να χρησιμοποιείται σε έναν πιο ελεύθερο χώρο στο κέντρο, όμως αυτή δεν είναι η θέση του και γι’ αυτό το λόγο ο 53άχρονος coach ζητάει τη μεταγραφή ενός «10αριού». Θα γίνει τελικά; Ο χρόνος θα δείξει, και αυτός πιέζει τους «ασπρόμαυρους»… 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0