Football Talk

Serie A: «Σφαλιάρα» της Ουντινέζε στη Ρόμα του Μουρίνιο - Ισόπαλοι Νικολάου και Λυκογιάννης! (video)

Serie A: «Σφαλιάρα» της Ουντινέζε στη Ρόμα του Μουρίνιο - Ισόπαλοι Νικολάου και Λυκογιάννης! (video)

Έχασε την ευκαιρία η Ρόμα να βρεθεί μόνη πρώτη, καθώς ηττήθηκε από την Ουντινέζε (4-0). Επιτέλους νίκη για Βερόνα (2-1 την Σαμπντόρια), ισοπαλία με τέσσερα γκολ μεταξύ Σπέτσια και Μπολόνια (2-2).

Έδειξε τα... δόντια της η Ουντινέζε και όχι μόνο επικράτησε της Ρόμα, αλλά το έκανε και με το «βαρύ» 4-0. Η ομάδα του Μουρίνιο δεν κατόρθωσε σε κανένα σημείο του ματς να μετουσιώσει τις ευκαρίες της σε γκολ, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που διέλυσαν τους «τζιαλορόσι»

Μόλις στο 5’ ο Ουντότζι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κάρσντροπ. Ακόμα ένα λάθος, αυτή τη φορά του Ρούι Πατρίσιο οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Ουντινέζε με το μακρινό σουτ του Σάμαρτζιτς στο 56’. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Ρόμα αναγκάστηκε να ρισκάρει και το πλήρωσε... βαριά. Περέιρα (75’) και Λόβριτς (82’) υπέγραψαν τον θρίαμβο της ομάδας τους, που σκαρφάλωσε στην 4η θέση της Serie A.  

Ισόπαλη έληξε η «ελληνική μάχη» της Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου με την Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ (7’) τους «ροσομπλού», αλλά ο Μπαστόνι (45+2’) και ένα αυτογκόλ του Σούτεν (54’) έφεραν τούμπα το ματς. Ο Αυστριακός φορ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία λέξη και σημείωσε ακόμη ένα γκολ στο 64’ για το τελικό 2-2!

Τον πρώτο της βαθμό  πήρε η Κρεμονέζε, μετά την «λευκή ισοπαλία» απέναντι στην Σασουόλο, ενώ η Βερόνα πανηγύρισε το «παρθενικό τρίποντο» της στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0