Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 0-1: «Σόκαρε» τους Βάσκους του Βαλβέρδε ο Μπρέιθγουεϊτ!

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 0-1: «Σόκαρε» τους Βάσκους του Βαλβέρδε ο Μπρέιθγουεϊτ!

Ονειρικό ντεμπούτο από τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ με τη φανέλα της Εσπανιόλ. «Σκότωσε» την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο 83’ (1-0).

Μπιλμπάο και Εσπανιόλ κοντραρίστηκαν για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με τους Καταλανούς να πετυχαίνουν στο τέλος το «χρυσό» γκολ της νίκης και να βιώνουν τη πρώτη τους νίκη στη φετινή La Liga. 

Στο Σαν Μαμές οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλούς ρυθμούς, με την Μπιλμπάο να προσπαθεί ανά διαστήματα να οργανώσει φάσεις από το κέντρο του γηπέδου, έτσι ώστε να φτάσει στη περιοχή του Άλβαρο Φερνάντεθ, δίχως αποτέλεσμα. 

Από την άλλη, οι «pericos» δεν επιδίωξαν να βγουν από το «μισό» τους για τα πρώτα 60’ του αγώνα και ξεκίνησαν να παίρνουν μέτρα στο γρασίδι μετά την έλευση του νεαρού Κεντάρι (61’). 

Και το ματς να «κλέβει» τελικά η φιλοξενούμενη ομάδα χάρη στο γκολ του Μπρέιθγουεϊτ, ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια. Με τον Δανό να σηκώνει όλο τον πάγκο της ομάδας του στο… πόδι. 

Οι ενδεκάδες:  

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βίβιαν, Άλβαρεθ, Λεκουέ (85’ Μορθίγιο), Σάνθετ (71’ Βενθεντόρ), Βέσγκα, Ν. Γουίλιαμς (56’ Γκουρουθέτα), Μουνιαίν, Μπερενγκέρ, Ι. Γουίλιαμς (71’ Ρ. Γκαρθία)

Εσπανιόλ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Άλβαρο, Χιλ, Καλέρο (71’ Ομάρ), Καμπρέρα, Ολιβάν, Σόουζα, Εξπόσιτο (46’ Μπαρέ) (61’ Κεντάρι), Νταρντέρ, Πουάδο (71’ Λάθο), Μπρέιθγουεϊτ (86’ Γκόμεθ), Χοσέλου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0