Football Talk

ΑΕΚ: Προχωρημένες οι επαφές με Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Προχωρημένες οι επαφές με Σιντιμπέ
Οι κρίσιμες επόμενες ώρες για τη μεταγραφή του 30χρονου διεθνή Γάλλου δεξιού μπακ στην ΑΕΚ και όλα τα δεδομένα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών για την απόκτηση του Σιντιμπέ! Η L’ Equipeαποκάλυψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι η Ένωση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο διεθνή αμυντικό και σύμφωνα με πληροφορίες όντως τα πράγματα είναι σε αυτή τη φάση. Η ΑΕΚ μιλάει με τον Σιντιμπέ, όμως ακόμα όλα είναι ανοιχτά, αν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί να έχουμε θετικά μαντάτα…

Οι συζητήσεις της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη αναμένεται να κορυφωθούν τα επόμενα 24ώρα και ειδικά μετά το βραδινό ματς με τον ΠΑΣ ίσως έχουμε εξελίξεις. Εφόσον η ΑΕΚ πάρει την τελική απόφαση, μετά από την εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτή η σπουδαία μεταγραφή του Παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία το 2018.

Ο Σιντιμπέ, ο οποίος δεν ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ, ούτε με τη Γουεστ Χαμ, εκτός από δεξί μπακ μπορεί να παίξει και ως δεξιός αμυντικός σε τριάδα στην άμυνα, αλλά και αριστερά. Το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέση, ίσως αποτελέσει το «κλειδί» για να έχουμε θετική κατάληξη σε αυτή την υπόθεση. Εκτός από τον Σιντιμπέ η ΑΕΚ προχωράει για να κλείσει και επιθετικό, ελπίζοντας να κάνει δυο μεταγραφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0