Football Talk

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3: Καταπληκτικοί οι Καταλανοί – Αισθάνεται την πίεση η Ρεάλ! (video)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-3: Καταπληκτικοί οι Καταλανοί – Αισθάνεται την πίεση η Ρεάλ! (video)
Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν, επικρατώντας με 3-0 επί της Σεβίλλης.

Η αποφασισμένη «Μπάρτσα» διέλυσε τους Ανδαλουσιάνους στο… σπίτι τους και «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς. Δύο πίσω από την Πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Μπαρτσελόνα, αφού «έψηνε» από νωρίς το γκολ και τελικά το βρήκε στο 28’, ύστερα από πολύ όμορφη συνεργασία και τελικό αποδέκτη τον σκόρερ Ραφίνια.

Λίγο αργότερα, έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη, καθώς ο Κουντέ να έβγαλε μία σέντρα αλά… Τσάβι στον «Λέβα» και αυτός δεν σπατάλησε την ευκαιρία για να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό για το 2-0 του ημιχρόνου.

Εν συνεχεία, οι Καταλανοί, με μία κομπίνα από κόρνερ βρήκαν και τρίτο γκολ στο 50’, με τον αμυντικό Έρικ Γκαρθία να μετατρέπεται σε επιθετικό και να διαμορφώνει το τελικό 3-0 που έφερε χαμόγελα στο πρόσωπο του Τσάβι.

Οι ενδεκάδες:

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπούνου, Μοντιέλ (64’ Σούσο), Φερνάντο, Νιανζού, Ακούνια, Χορδάν (46’ Ντιλέινι), Γκουντέλι (46’ Καρμόνα), Ράκιτιτς, Ίσκο (71’ Γκόμες), Λαμέλα, Εν-Νεσιρί (56’ Ντόλμπεργκ)

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία (55’ Ρομπέρτο), Μπάλντε (64’ Άλμπα), Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι (63’ Ντε Γιονγκ), Ραφίνια, Ντεμπελέ (63’ Τόρες), Λεβαντόφσκι (74’ Φάτι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0