Football Talk

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Μέσι και Εμπαπέ βρίσκονται με… κλειστά μάτια – Ήττα πριν από Ολυμπιακό για τα «καναρίνια»!

Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Μέσι και Εμπαπέ βρίσκονται με… κλειστά μάτια – Ήττα πριν από Ολυμπιακό για τα «καναρίνια»!
Άνετο βράδυ Σαββάτου για τη Παρί Σεν Ζερμέν στο γήπεδο της Ναντ (3-0) με «σόου» από Εμπαπέ και Μέσι.

Η Ναντ δεν κατάφερε να πάρει ούτε το ελάχιστο από τη πρωτοπόρο Παρί και περιμένει πια τον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση του UEFA Europa League τη Πέμπτη (08/09, 22:00)

Οι Παριζιάνοι δεν άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μέσι να συνεργάζεται με τον Εμπαπέ, και τον Γάλλο να πλασάρει ιδανικά για το 1-0 στο 18’. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη ψυχραιμία τους και ο Φάμπιο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 24’, σε μαρκάρισμα πάνω στον Βιτίνια.

Στο δεύτερο μέρος, η Παρί δεν έχασε χρόνο και οι δημιουργοί του πρώτου γκολ (Μέσι και Εμπαπέ) ξαναχτύπησαν για το 2-0 στο 54’.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτη φορά με τον Νούνο Μέντες (68’), έπειτα από διαδοχικές ευκαιρίες Ρενάτο Σάντσες και Νεϊμάρ για να συνεχίσουν στη πρώτη θέση της Ligue 1.

Οι ενδεκάδες:

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Καστεγιέτο (66’ Κορκιά), Ζιροτό, Παλουά, Φάμπιο, Μουτουσαμί (80’ Ντουσέ), Χιριβέγια, Απιά, Μπλας (85’ Μπουακλίν), Γκεσάν (67’ Γκαναγκό), Μοχάμεντ (80’ Κοκό)

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Περέιρα, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Χακίμι, Μπερνάτ (46’ Μέντες), Βεράτι (62’ Ράμος), Βιτίνια (33’ Σάντσες), Σαράμπια (70’ Εκιτικέ), Μέσι, Εμπαπέ (63’ Νεϊμάρ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0