Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε ροή και δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε - Κρατάμε τη νίκη»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε ροή και δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε - Κρατάμε τη νίκη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού με 1-0.

Σχετικά Άρθρα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίληε στην κάμερα της Cosmote TV και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ροή στο παιχνίδι, όπως επίσης ανέφερε πως το «τριφύλλι», δεν έκανε αυτό που μπορούσε. Παρόλα αυτά, κλείνοντας είπε πως αυτό που κρατάνε οι «πράσινοι» είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος:

«Δεν είχαμε ροή στο παιχνίδι μας και δεν ήμασταν επιβλητικοί με μπάλα πόδια. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο φρέσκος τόσο στην πίεση, όσο και με την μπάλα στα πόδια. Το παιχνίδι ήταν στα όρια μέχρι και το τέλος. Η αλήθεια είναι πως δεν δεχτήκαμε επικίνδυνες φάσεις, αλλά ούτε εμείς κάναμε και εμείς κάτι περισσότερο».

Για το 3/3:

«Όλες οι νίκες ήταν σημαντικές. Σήμερα ήταν σημαντικό γιατί προερχόμασταν από δυο νίκες και μπορεί κάποιος να περίμενε πως θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι λόγω του ότι Λεβαδειακός μόλις ανέβηκε κατηγορία.

Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και αυτό κρατάμε. Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε, αλλά πραγματικά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και αυτό έχει σημασία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0