Football Talk

Μπιέλ: «Ευχαριστώ τον κόσμο, μεγάλο προνόμιο ο Μαρσέλο!»

Μπιέλ: «Ευχαριστώ τον κόσμο, μεγάλο προνόμιο ο Μαρσέλο!»
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Πεπ Μπιέλ, σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στον Ιωνικό (03/09, 3-1) και δήλωσε χαρούμενος για την στήριξη του κόσμου.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Πεπ Μπιέλ, ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ και ο σκόρερ του δεύτερου, στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί του Ιωνικού (03/09), παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο, στην πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». Μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε για τη «γεύση» που του άφησε το ντεμπούτο του, αλλά και το γεγονός πως θα έχει συμπαίκτη τον Βραζιλιάνο θρύλο, Μαρσέλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το ντεμπούτο του:
«Είμαι ευτυχισμένος, ήταν μία ωραία αρχή και είχα ανυπομονησία για να βρεθώ μπροστά στον κόσμο μας και να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του:
«Ευχαριστώ τον κόσμο μου και νιώθω ότι είναι ένα ωραίο προνόμιο για εμένα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο:
«Θετικές οι εντυπώσεις μου. Όλη η υποδοχή ήταν εξαιρετική από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και απ’ όλους στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του και αν θα ξανακάνει διψήφιο νούμερο σε γκολ και ασίστ:
«Νομίζω ότι για αυτό ήρθα εδώ. Είμαι επιθετικός, θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες, να μοιράζω ασίστ και να πετυχαίνω γκολ. Στόχος μου είναι να το επαναλάβω κι εδώ».

Για τον Μαρσέλο:
«Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο για εμάς. Δεν έχω να πω πολλά για τον Μαρσέλο. Όλοι ξέρουμε για το τι πρόκειται. Ανυπομονούμε να έρθει και να μας βοηθήσει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0