Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία 4-0: Τέσσερα και... λίγα ήταν για τους «αετούς»!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λειψία 4-0: Τέσσερα και... λίγα ήταν για τους «αετούς»!
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατέγραψε τη δεύτερη σερί νίκη της στην Bundesliga, «διαλύοντας» εντός έδρας τη Λειψία με σκορ 4-0 (03/09)!

Απίστευτη εντός έδρας εμφάνιση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που συνέτριψε με σκορ 4-0 (03/09) τη Λειψία και κατέγραψε τη δεύτερη σερί νίκη της στη φετινή Bundesliga, παραμένοντας αήττητη για τέταρτο ματς!

Φοβερό ματς στο φινάλε των αναμετρήσεων του Σαββάτου (03/09) στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τους «αετούς» να κυριαρχούν σε ένα ματς που δεν είχαν την κατοχή υπέρ τους, αλλά δεν δέχθηκαν ούτε ένα σουτ στην εστία από τους «ταύρους»!

Από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό ο Καμάντα βρήκε χώρο εντός περιοχής και με ωραία κεφαλιά «έγραψε» το 1-0 για την Άιντραχτ

Μόλις έξι λεπτά αργότερα (22'), ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους «αετούς», με τον Σεμπάστιαν Ρόντε να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του, με ωραίο τελείωμα.

Η Λειψία προσπάθησε να «απαντήσει» στην έναρξη του 2ου μέρους, αλλά η προσπάθεια του Ενκουνκού στο 50ο λεπτό, πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια. Εν τέλει, αντί να μειώσει, δέχθηκε και τρίτο γκολ!

Στο 67΄ ο Τούτα πήρε το «ριμπάουντ» και δεν είχε πρόβλημα να το μετουσιώσει σε γκολ, ώστε να κάνει το 3-0. Εν τέλει, ο Ράφαελ Μπορέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84' από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 4-0 για τους «αετούς».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Γιάκιτς (86' Τσάντλερ), Τούτα, Εντίκα, Λεντζ (87' Σμόλτσιτς), Ρόντε (32' Ντινά Εμπιμπέ), Σο, Λίντστρομ (74' Κνάουφ), Γκέτσε, Καμάντα, Κόλο Μουανί (74' Μπορέ)

Λειψία (Ντομένικο Τεντέσκο): Γκουλάσι, Σιμακάν (69' Χαϊντάρα), Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Χέρνικς, Λάιμερ, Καμπλ, Ράουμ (69' Χάλστενμπεργκ), Όλμο (11' Φόρσμπεργκ), Βέρνερ (74' Σίλβα), Ενκουνκού

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0