Football Talk

Μίλαν – Ίντερ 3-2: Αφεντικά της πόλης οι «ροσονέρι» με Λεάο για… φίλημα! (video)

Μίλαν – Ίντερ 3-2: Αφεντικά της πόλης οι «ροσονέρι» με Λεάο για… φίλημα! (video)
Ματσάρα στο Μιλάνο με γκολ δίχως… τέλος από τις δύο πλευρές. Σπουδαία νίκη για την Μίλαν, 3-2 την Ίντερ.

Η Μίλαν πήρε το πρωτάθλημα από την Ίντερ τη περασμένη σεζόν και τώρα… και το πρώτο ντέρμπι. Απόλυτη ταπείνωση για την ομάδα του Ιντζάγκι που απέτυχε να πάρει εκδίκηση.

Στην αναμέτρηση-διαφήμιση του ιταλικού ποδοσφαίρου, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’, με τον Μπρόζοβιτς να πλασάρει με σχετική ευκολία τον Μενιάν για το 1-0, έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Κορέα.

Ωστόσο, επτά λεπτά μετά (28’) ο Ράφαελ Λεάο με αριστοκρατικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1 και σήκωσε στο πόδι το Σαν Σίρο.

Για να ακολουθήσει μία «καταιγίδα» με γκολ από τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος. Με τον Ζιρού να κάνει το 2-1 στο 54’ με όμορφο τρόπο από το ύψος του πέναλτι και τον Λεάο να περνάει όποιον βρει μπροστά του για να διαμορφώσει το 3-1.

Παρά το μομέντουμ των «ροσονέρι», Νταρμιάν και Τζέκο συνεργάστηκαν εξαίσια στο 67’ και ο Βόσνιος εκτέλεσε τον Μενιάν για το τελικό 3-2. 

Οι ενδεκάδες:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (84’ Κίαερ), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (84’ Πομπέγκα), Μπενασέρ, Μεσίας (73’ Σαλεμάκερς), Λεάο, Ντε Κετελάρε (63’ Ντίαθ), Ζιρού (73’ Οριγκί)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (84' Νταμπρόζιο), Μπαστόνι (64' Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Νταρμιάν (84' Γκόσενς), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (63' Μικιταριάν) , Τσαλχανόγλου, Κορέα (64' Τζέκο), Μαρτίνες

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0