Football Talk

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Κόλλησαν» στην… ισοπαλία (video)

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Κόλλησαν» στην… ισοπαλία (video)
Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0), με συνέπεια οι δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στη Super League.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Λαμίας, οι γηπεδούχοι βγήκαν ισόπαλοι με 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι στην αναμέτρηση στο 20’, με τον Νούνιες να μη μπορεί να βρει δίχτυα με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε στο 33’ με τον Ντε Βινσέντι να πλασάρει όμορφα, αλλά τον Παπαδόπουλο να έχει τον τελικό λόγο με εξίσου ωραία απόκρουση.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να κρατάνε ακόμα τα… μαλλιά τους, αφού ο Μπενίτο αστόχησε σε τετ α τετ στο 37ο λεπτό και έστειλε τις ομάδες χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Γιακουμάκης είχε την δυνατότητα να σκοράρει για τους γηπεδούχους, όμως θέλησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έχασε αυτή τη σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια και στο 85ο λεπτό ο Μαρμεντίνι πήγε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να πορεύονται με έναν επιπλέον βαθμό στο σακούλι τους.

MVP

Παρά την κάκιστη εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης, κυρίως στο δεύτερο μέρος, ο Φεντερίκο Άλβαρες ήταν ο πιο σωστά τοποθετημένος ποδοσφαιριστής και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το «μηδέν».

Η φάση του αγώνα

Στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο χέρι του Μπαρτόλο, αλλά μετά από έλεγχο του VAR το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Οι ενδεκάδες:

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοβ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Τσιλούλης (86' Μαρμεντίνι), Νούνιες (69' Τζανδάρης), Ντε Βινσέντι (78' Ασκόφσκι), Γιακουμάκης (69' Μποάκιε)

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Ντομίνγκεθ (46' Τιλίκα), Στάνκο, Ριέρα (46' Μπαράλες), Μπερτόγλιο (90+4' Τζουκάνοβιτς), Γκαρντάφσκι (64' Σονί), Μπενίτο (46' Μπαρτόλο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0