Football Talk

Οριστικό: Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη στην OPAP Arena το ΑΕΚ – Ιωνικός!

Οριστικό: Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη στην OPAP Arena το ΑΕΚ – Ιωνικός!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ο αγώνας με τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη θα είναι ο τελευταίος μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι πλέον οριστικό: Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και κόντρα στον Ιωνικό, αρχές Οκτώβρη (1-2/10), θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην OPAP Arena!

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στα social media γνωστοποίησε ότι η αυριανή (4/9) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη θα είναι η τελευταία που θα δώσει η ΑΕΚ εκτός Φιλαδέλφειας, γι’ αυτό και καλεί τον κόσμο της να δείξει κόσμια συμπεριφορά και να προστατεύσει την έδρα της.

Θυμίζουμε τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena θα γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου και λίγα 24ωρα μετά θα δοθεί και το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το τελευταίο που θα δώσουμε ως γηπεδούχοι μακριά από το Σπίτι μας, μακριά από την ιστορική μας έδρα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σχεδόν 20 χρόνια προσφυγιάς παίρνουν τέλος με το σφύριγμα της λήξης του ματς στην Ριζούπολη.

Θέλουμε όλοι να είμαστε εκεί, πλάι στην ομάδα μας, στον πρώτο αγώνα που θα δώσει στην OPAP Arena. Την Κυριακή στηρίζουμε την ΑΕΚ με όλες μας τις δυνάμεις και την προστατεύουμε. Για να είμαστε όλοι μαζί, εκεί, κοντά της, στο μεγάλο ραντεβού!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0