Football Talk

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0: «Καθάρισε» ο Ρόις, στην κορυφή η Μπορούσια! (video)

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 1-0: «Καθάρισε» ο Ρόις, στην κορυφή η Μπορούσια! (video)

Την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια στη Bundesliga πανηγύρισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Χόφενχαϊμ, χάρη στο γκολ του Μάρκο Ρόις στο ξεκίνημα!

Κανείς δεν έχει λησμονήσει στο «στρατόπεδο» της Ντόρτμουντ το 4-0 της Χόφενχαϊμ στην έδρα των Βεστφαλών, πριν από δύο χρόνια, και πιθανότατα για αυτό τον λόγο, η Μπορούσια επικρατεί στις αναμετρήσεις με την αντίπαλό της!

Το «έργο» επαναλήφθηκε εκ νέου, με τη Ντόρτμουντ να σκοράρει από το 15ο λεπτό με τον Μάρκο Ρόις και να φτάνει σε ένα τρίποντο, πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0!

Δέχθηκε μόλις δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες και καμία στο πρώτο ημίχρονο, ολοκλήρωσε το ματς με 16 τελικές προσπάθειες και με την επικράτησή της, ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga, διαθέτοντας, παρότι έχει βρει δίχτυα μόλις 8 φορές σε 450 αγωνιστικά λεπτά.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Βόλφ (83’ Σούλε), Γκίτενς (44’ Αζάρ), Μπέλιγχαμ, Οζκάν, Ρόις (92’ Μουκόκο), Μπραντ (83’ Ρέινα), Μοντέστ

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Κάμπακ, Βόγκτ, Ακπογκούμα, Σκοβ (46’ Καντεράμπεκ), Γκάιγκερ (46’ Ρούντι), Ανχέλινο, Πρόμελ (71’ Νταμπούρ), Μπάουμγκαρντερ (46΄Νταμάρ), Ρούτερ (86’ Λάρσεν), Κράμαριτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0