World Sports

Ελλάδα - Κροατία 5-5: Η άμυνα από «γρανίτη» δεν έφτασε για τη νίκη και την πρωτιά! (video)

Ελλάδα - Κροατία 5-5: Η άμυνα από «γρανίτη» δεν έφτασε για τη νίκη και την πρωτιά! (video)

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης απέναντι στην Κροατία, όμως στο φινάλε… λύγισε και αναδείχθηκε ισόπαλη με 5-5, σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με… ήττα!

Ισοπαλία σαν ήττα για την Εθνική μας ομάδα (5-5) η οποία πάλεψε μέχρι τέλους, στην καυτή Spalladium Arena, δυο μήνες μετά από τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου που η Ελλάδα πήρε το χάλκινο κερδίζοντας με 9-7 την Κροατία, για τη νίκη που θα της έδινε και την πρώτη θέση του ομίλου, όμως έμεινε με την προσπάθεια. Συγκλονιστικός ο Λιμαράκης κάτω από τα γκολπόστ, με το Ισραήλ την Κυριακή (4/9, 20:00) για μια θέση στα προημιτελικά.

Αναλυτικότερα, με άμυνα από «γρανίτη» και ένα έναν απίθανο Κώστα Λιμαράκη, η Εθνική ομάδα δεν επέτρεψε στους Κροάτες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για 17μιση ολόκληρα λεπτά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου και πρωτοεμφανιζόμενος για το εθνόσημο σε μεγάλη διοργάνωση είχε 10 αποκρούσεις σε ισάριθμα σουτ, υψώνοντας τοίχο σε οποιαδήποτε προσπάθεια γινόταν.

Ωστόσο, οι Κροάτες έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο τρίτο οκτάλεπτο, σκοράροντας τρεις φορές, με άπαντες να απορούν πώς είναι δυνατό το γκολ του Βλαχόπουλου στη λήξη να ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ.

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι και το φινάλε, με άμεση συνέπεια το τελικό 5-5 να μοιάζει με… ήττα για την Εθνική μας και να μην της επιτρέπει να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου!

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-0, 1-3, 2-2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Αργυρόπουλος, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Κοπελιάδης, Κάκαρης, Νικολαϊδης, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης

Κροατία (Ιβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μπούριτς 1, Φάτοβιτς, Κράπιτς, Λάζιτς, Μπούκιτς, Μπίλιακα, Ζούβελα 1, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Βρλιτς 1, Μπάσιτς, Χάρκοφ 1, Πόπαντιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0