Football Talk

Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να κλαιγόμαστε»!

Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να κλαιγόμαστε»!

Τα προβλήματα του ΟΦΗ υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας, λέγοντας πάντως πως η ομάδα του δεν πρέπει να κλαίγεται, αλλά να κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσει στη νίκη.

Για την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο μίλησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, λέγοντας πως η ομάδα του μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να «κλαίγεται».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω τα δύο παιχνίδια (ήττες από Ατρόμητο, Παναθηναϊκό), να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στους παίκτες που είναι εδώ, να μπουν στο παιχνίδι με καλή διάθεση, εξυπνάδα και να έχουμε καθαρό μυαλό και αγωνιστικότητα. Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας, τα οποία σε σύγκριση με το ματς με τον Παναθηναϊκό μεγαλώσανε, όμως δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαιγόμαστε γιατί αυτούς που έχουμε, είναι υγιείς και αυτοί θα παίξουν», σχολίασε αρχικά.

Ο Βόλος προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα (1-0 την ΑΕΚ), τον ξέρουμε, είναι καλός αντίπαλος και αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε από τα δύο άτυχα αποτελέσματα.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0