Football Talk

Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους, «γκέλα» με Λέτσε η Νάπολι! (video)

Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Γιουβέντους, «γκέλα» με Λέτσε η Νάπολι! (video)

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-0 κόντρα στην Σπέτσια. Όχι όμως και η Νάπολι, που έμεινε στο 1-1 με την Λέτσε στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον Κολόμπο να σημειώνει ασύλληπτο γκολ!

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της Τετάρτης (31/8) για την 4η αγωνιστική της Serie A, με την Γιουβέντους να επικρατεί άνετα της Σπέτσια (2-0), ενώ η Νάπολι «γκέλαρε» εντός έδρας με την Λέτσε.

Χωρίς να αγχωθεί σε κανένα σημείο του αγώνα κόντρα στην Σπέτσια, η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με σκορ 2-0.

Σε… σπεσιαλίστας φάουλ τείνει να εξελιχθεί ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος μετά το ματς με τη Ρόμα σκόραρε και κόντρα στην Σπέτσια με αυτόν τον τρόπο. Συγκεκριμένα, στο 9’ ο Σέρβος φορ εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ, που κέρδισε ο ίδιος, και έδωσε το προβάδισμα στους «μπιανκονέρι».


Το δεύτερο γκολ του αγώνα πέτυχε στις καθυστερήσεις (90+2’) ο Αρκάντιους Μίλικ, το οποίο μάλιστα είναι το «παρθενικό» του Πολωνού με την ιταλική ομάδα.

 

Έτσι, η Γιούβε επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους οκτώ βαθμούς, όμως είδε τον Σέζνι να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το ημίχρονο.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Αλέγκρι, η Νάπολι, παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Λέτσε, «πέταξε» δύο βαθμούς, αφού έμεινε στο 1-1.

Η αναμέτρηση στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε… φωτιά μέσα σε ένα εξάλεπτο. Στο 25’ ο VAR καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λέτσε, μετά από τράβηγμα του Ντομπελέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λορέντσο Κολόμπο, ο οποίος αν και σκόραρε, χρειάστηκε να επαναλάβει το χτύπημα, αφού ο ρέφερι δεν είχε σφυρίξει. Η δεύτερη φορά δεν ήταν και τυχερή, καθώς ο φορ της Λέτσε δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Μερέτ!

Έτσι, δύο λεπτά μετά (27’), η Νάπολι ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Λέτσε, ο Πολιτάνο βρήκε τον Έλμας και αυτός με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «παρτενοπέι» έκανε το 1-0. Ωστόσο, ο μοιραίος νωρίτερα, Κολόμπο, έγινε… ωραίος στο 31’, όταν αιφνιδίασε τους πάντες και πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ, με σουτ εν στάση για το 1-1.


Παρά την προσπάθεια της ομάδας του Σπαλέτι στο δεύτερο μέρος, το γκολ δεν ήρθε κι έτσι η Νάπολι αναγκάστηκε να πετάξει δύο βαθμούς κόντρα στην αξιόμαχη Λέτσε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0