Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Ξανά αυτός, ξανά ο Χάαλαντ, «έγραψε» ιστορία με οκτώ γκολ σε πέντε ματς! (video)

Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Ξανά αυτός, ξανά ο Χάαλαντ, «έγραψε» ιστορία με οκτώ γκολ σε πέντε ματς! (video)
Απίστευτος Έρλινγκ Χάαλαντ, σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνει τα 8 γκολ σε πέντε ματς και κάνει μόνος του το 2-0 (31/08) κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ!
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βαλθεί να... τρελάνει και τον «πλανήτη» της Premier League! Ο 22χρονος Νορβηγός βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς της Μάντσεστερ Σίτι, αρχικά άνοιξε το σκορ κι έπειτα έκανε το 2-0 (31/08) κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Στο 12ο λεπτό, ο Φιλ Φόντεν έκανε μία «γλυκιά» σέντρα από τα αριστερά, ο Χάαλαντ κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να σημειώσει το 7ο φετινό του γκολ στην Premier League, από τα 14 που έχει σκοράρει συνολικά η ομάδα του!

Έντεκα λεπτά αργότερα (23΄), οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της άμυνας της Φόρεστ, ο Χάαλαντ βρέθηκε σε θέση βολής, πήρε το... ριμπάουντ και έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του, γράφοντας το 2-0.

Κάπως έτσι, έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League, που καταφέρνει να σκοράρει οκτώ γκολ στα πρώτα του πέντε παιχνίδια σε αυτήν, μετά τους Σέρχιο Αγουέρο και Μίκι Κουίν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0