Football Talk

Serie A: «Κρύο ντουζ» για Λάτσιο στις καθυστερήσεις, τρίτο σερί μας χωρίς γκολ η Φιορεντίνα! (video)

Serie A: «Κρύο ντουζ» για Λάτσιο στις καθυστερήσεις, τρίτο σερί μας χωρίς γκολ η Φιορεντίνα! (video)

«Σόκαρε» τη Λάτσιο η Σαμπντόρια (1-1) στις καθυστερήσεις. Ακόμα αναζητούν τη πρώτη τους νίκη Έμπολι και Βερόνα (1-1), ενώ η Ουντινέζε επικράτησε της «άσφαιρης» Φιορεντίνα (1-0).

Το πρώτο γκολ της Σαμπντόρια στην φετινή σεζόν της Serie A ήταν αρκετό για να στερήσει τη νίκη από τη Λάτσιο και να την ρίξει έτσι από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ούτε στο Φρίουλι κατάφερε η Φιορεντίνα να βρει γκολ κι έτσι σημείωσε την πρώτη της ήττα φέτος, με 1-0 από την Ουντινέζε. Τέλος, Έμπολι και Βερόνα μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1) και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

 

Μέχρι το 90’ οι «λατσιάλι» διατηρούσαν κεφάλι στο σκορ και όλα έδειχναν ότι θα παραμείνουν στην κορυφή της Serie A, όμως η Σαμπντόρια είχε αντίθετη άποψη!

Συγκεκριμένα, η Λάτσιο πήρε το προβάδισμα χάρις το δεύτερο γκολ του… συνήθη ύποπτου, Τσίρο Ιμόμπιλε, στη σεζόν. Ο Ιταλός επιθετικός στο 21’ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Αουντέρο και δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει, όμως τα εύσημα ανήκουν στον συμπαίκτη του, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς για την ασίστ που έβγαλε!


Οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά μετά είχαν δοκάρι με τον Ζακάνι, ενώ ο Κουαλιαρέλα στο 40’ «νικήθηκε» από τον Προβεντέλ, ο οποίος απέκρουσε το δυνατό σουτ του επιθετικού της Σαμπντόρια.

Εν τέλει, η «Σαμπ» κατόρθωσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2’), με τον Γκαμπιαντίνι και να σώσει έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας! Μάλιστα, πρόκειται για το πρώτο γκολ της ομάδας από τη Γένοβα τη φετινή σεζόν!


Η επιθετική δυστοκία της Φιορεντίνα δεν τελείωσε ούτε στο Ούντινε!

Οι «βιόλα» έμειναν για τρίτο διαδοχικό ματς της Serie A χωρίς γκολ και μοιραία ηττήθηκαν 1-0 από την Ουντινέζε. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Μπέτο στο 17’.


Συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, Έμπολι και Βερόνα, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης.

Ένα ημίχρονο είχε «δικό της» κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 26’ με τον Μπαλντάνζι, μετά από ωραία συνεργασία με τον Λάμερς. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 69’ με τον Καλόν, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ένα λεπτό νωρίτερα.


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0