Football Talk

Transfer Deadline: Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη

Transfer Deadline: Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Το BN Sports σας ενημερώνει για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις του μεταγραφικού παζαριού. 
Το BN Sports θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία). Υπενθυμίζεται ότι το θερινό παράθυρο για την Ελλάδα παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ανανεώνεται συνεχώς... 



Από την Μπενφίκα στην Φούλαμ ο Κάρλος Βινίσιους, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 4.25 εκατομμύρια λίρες. 

Στην Λιλ θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Αντρέ Γκόμες ως δανεικός από την Έβερτον.  

Επίσημη μορφή πήρε ο δανεισμός του Τζάστιν Κλάιφερτ από την Ρόμα στην Βαλένθια, με την option για το buy out του παίκτη να ορίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. 

Η μετακίνηση του Έκτορ Μπεγιερίν στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός, με τον παίκτη να υπογράφει ως ελεύθερος για ένα χρόνο στους Καταλανούς. 

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο εδώ και μέρες γνωστός δανεισμός του Κλεμάν Μισελέν, στην Μπορντό από την ΑΕΚ. Οι Γάλλοι για τυπικούς μόνο λόγους δεν μπορούσαν να επισημοποιήσουν το deal μέχρι σήμερα. 

Επίσημο: Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτούρ με δανεισμό από τη Γιουβέντους!

Επιμένει για Ντάγκλας Λουίζ η Άρσεναλ. Ετοιμάζει τρίτη πρόταση ύψους 27 εκατ. ευρώ. Η Άστον Βίλα δεν είναι θετική στην πώληση, αλλά θα εξετάσει κάθε ενδεχόμενο.

Επιστρέφει στη Γαλλία ο Ουνάς. Ο Αλγερινός, με γαλλικό διαβατήριο, που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, άφησε τον ιταλικό Νότο και τη Νάπολι για χάρη της Λιλ, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών

Ο Κάρλος Σολέρ ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η οψιόν αγοράς του Ντένις Ζακάρια, εφόσον καταλήξει ως δανεικός από τη Γιουβέντους στην Τσέλσι, θα είναι στα 30 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μπατσουαγί!

Ολική ανατροπή με τον Μπαμπά Ντιένγκ! Ενώ ετοιμαζόταν να υπογράψει από τη Μαρσέιγ στη Λιντς, δέχθηκε πενταετές συμβόλαιο από τη Νις και πιθανότατα παραμένει στη Γαλλία!

Δεν το... κουνάει από το Μάντσεστερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως φαίνεται. Ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ματς με τη Λέστερ (01/09, 22:00), αφού έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Τσέλσι
και Γιουβέντους έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του Ντένις Ζακάρια. Δανεισμός, με οψιόν αγοράς που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. Ο παίκτης ολοκληρώνει τις ιατρικές του εξετάσεις στο Τορίνο, ώστε οι δύο πλευρές να προλάβουν την προθεσμία των μεταγραφών.

Ο Έκτορ Μπεγιερίν πρέπει να λογίζεται ως παίκτης της Μπαρτσελόνα. Μεγάλη η μείωση του μισθού του, σε σχέση με τις αποδοχές του στην Άρσεναλ.

Δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπενφίκα ο Τζούλιαν Ντράξλερ, έναντι 2,5 εκατ. ευρώ! Το deal δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Η Χαλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα με τη μορφή δανεισμού.

«Μπάσιμο» της Τσέλσι και για τον Μέμφις Ντεπάι! Αγγλικά δημοσιεύματα μιλούν για μονοετές συμβόλαιο που έγινε αποδεκτό από τον Ολλανδό επιθετικό και πλέον δίνεται «μάχη» με τον χρόνο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπ Μπιελ!

Κινείται για τον Ντένις Ζακάρια της Γιουβέντους η Τσέλσι! Τον θέλει δανεικό, με οψιόν αγοράς!

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ συνεχίζει στην Εσπανιόλ, λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Μία «ανάσα» από την Μπράιτον ο Μπίλι Γκίλμουρ που «ακούστηκε» για τον Ολυμπιακό

Ο Ντουμπράβκα και με τη... βούλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δανεικός για έναν χρόνο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, με οψιόν επτά εκατομμυρίων για το ερχόμενο καλοκαίρι.

H Χετάφε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζορντάν Αμαβί με μορφή δανεισμού. Ενός παίκτη που «έπαιξε» δυνατά για τον Ολυμπιακό.

Στη Φούλαμ ο Γουίλιαν, επέστρεψε στην Premier League μετά από έναν χρόνο απουσίας.


Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στη Γερμανία έκλεισε.

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάρτιν Ντουμπράβκα. Δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Νιούκαστλ.

Το «πολυβόλο» της Segunda Division, Σαντίκ Ουμάρ, είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξάντερ Ίσακ στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έναντι 20 εκατ. ευρώ (+6 ως μπόνους) παραχωρήθηκε από την Αλμερία.

Δεν θα υπάρξει καμία προσθήκη ή αποχώρηση στην Ίντερ. Προφανώς, ο Σκρίνιαρ παραμένει και μπαίνει «τέλος» στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από το Μιλάνο το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιαν Μπέντναρεκ περνά ιατρικές εξετάσεις στην Άστον Βίλα, ώστε να ανακοινωθεί ως δανεικός από τη Σαουθάμπτον. Μονοετής ο δανεισμός.

Στην Έβερτον ο Ιντρισά Γκέιγ για τα επόμενα δύο χρόνια. Επιστρέφει στο Γκούντισον Παρκ μετά από μία τριετία, έναντι 3 εκατ. ευρώ περίπου.

Δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Φούλαμ ο Κουρζαβά.

Οριστικά στην Μπαρτσελόνα ο Φρένκι Ντε Γιονγκ. Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.


Στον Άγιαξ ως ελεύθερος ο Φλόριαν Γκρίλιτς. Ανακοινώθηκε από τον ολλανδικό σύλλογο .


Ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, παρότι είχε συμβόλαιο έως το 2024 με τους «μπλαουγκράνα».

Μία «ανάσα» από τη Βαλένθια ο Τζάστιν Κλάιφερτ. Υπάρχει προφορική συμφωνία, αφότου «χάλασε» η μεταγραφή του στη Φούλαμ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός πετάει ήδη για Ισπανία.

Ολυμπιακός: «Βαλίτσες» για Πειραιά ετοιμάζει ο Τζος Μπόουλερ, ενώ ο Γιώργος Μασούρας για Τραπεζούντα!

Ο Αρτούρ Μέλο περνά ιατρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ την ίδια στιγμή κατέθεσε νέα πρόταση στην Άστον Βίλα για τον Ντάγκλας Λουίζ. Η ομάδα του Τζέραρντ δεν θέλει να τον πουλήσει, αλλά ο παίκτης επιμένει να φύγει και τα έχει βρει με τους «κανονιέρηδες». Αν ολοκληρωθεί το deal, θα πρόκειται για 5ετες συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα, ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται πολύ κοντά στην Τράμπζονσπορ, με τον Ολυμπιακό να έχει αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας από την Τραπεζούντα!

Μόλις πέρασε τα ιατρικά του και πλέον ο Σερτζίνο Ντεστ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μίλαν. Σπουδαία κίνηση των «ροσονέρι», με την απόκτηση του 22χρονου διεθνή Αμερικανού οισθοφύλακα από την Μπαρτσελόνα.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξης της Transfel Deadine. Ο Έκτορ Μπεγιερίν συμφώνησε να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα και αυτή την στιγμή έχει το συμβόλαιο στο χέρι του, με την Άρσεναλ να μην τον εμποδίζει καθώς είναι έτοιμη να τερματίσει το συμβόλαιο του.
H Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ολοκληρώνει ακόμη μία μεταγραφή με την απόκτηση του στόπερ Γουίλι Μπολί από την Γουλβς.
Ο Ομπάμεγιανγκ στην Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι έδωσαν χέρια με την Μπαρτσελόνα, η οποία θα λάβει 14 εκ. ευρώ, αλλά και τον Μάρκος Αλόνσο ως αντάλλαγμα. Αναφορικά με τον Γκαμπονέζο επιθετικό συμφώνησε με τον αγγλικό σύλλογο για 2+1 χρόνια.

Δανεικός από την Λάτσιο στην Ίντερ ο πολύπειρος Ιταλός στόπερ, Φραντσέσκο Ατσέρμπι, με οψιόν αγοράς.

Γουότφορντ
και Ντάνι Ρόουζ χωρίζουν τους δρόμους τους έπειτα από μία σεζόν, με τον 32χρονο πρώην διεθνή Άγγλο οπισθοφύλακα να βρίσκεται προς αναζήτηση ομάδας.

Ενίσχυση στα μετόπισθεν για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς η Λέστερ έκανε δικό της τον 25χρονο Βέλγο κεντρικό αμυντικό, Γουτ Φάες, από την Ρεμ.


Κίνηση της τελευταίας στιγμής από τη Σαουθάμπτον, που έφερε στο «Νησί» τον Τσαλέτα Τσαρ και αποσπά την υπογραφή του!


«Έκλεισε» στην Λίβερπουλ ο Αρτούρ Μέλο! Συμφώνησε σε όλα, εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση! Here we go…


Τέλος κάθε πιθανότητα απόκτησης του Γκβαρνιόλ για την Τσέλσι.
Ανανέωσε με τη Λειψία!


Έφτασε στις Βρυξέλλες και ανακοινώνεται από την Άντερλεχτ ο Βερτόνγκεν!


Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Άγιαξ στον Άντονι, που έγινε κάτοικος Μάντσεστερ.


Παραμένει κάτοικος Βαρκελώνης ο Ζόρντι Άλμπα! Συνεχίζει στη Μπαρτσελόνα, απέρριψε την Ίντερ.


Πιέζει για τον Ντάγκλας Λουίς η Άρσεναλ! Συνεχίζονται οι συζητήσεις, θέλει να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα ο ποδοσφαιριστής.


Περνά εργομετρικά τεστ και υπογράφει στην Εσπανιόλ ο Μαρτίν Μπρέθγουεϊτ, τερματίζοντας το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα!


Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάνουελ Ακάντζι,
με τους «πολίτες» να το καθιστούν επίσημο και τον έμπειρο στόπερ να μεταβαίνει για πρώτη φορά στην Premier League στην καριέρα του!

Στην Τουλούζ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Τσιγγάρας, με τους Θεσσαλονικείς να καθιστούν επίσημη την συμφωνία.

Κοντά στην Χετάφε ο Αμαβί που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό!


Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Αρτούρ Μέλο βρίσκεται η Λίβερπουλ, περνά ιατρικά και υπογράφει ως δανεικός από τη Γιουβέντους!


Υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι, έναντι 85 εκατομμυρίων!


Ανακοίνωσε τον Ντόλμπεργκ η Σεβίλλη, ως αντικαταστάτη του Οκάμπος!


«Μπαμ» με τον Λεάντερ Ντεντόνκερ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Γουέστ Χαμ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του μέσου της Γουλβς.

Ταξιδεύει στην Γερμανία και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τη Σάλκε, ο πρώην επιθετικός της Μπεσίκτας, Κέναν Καραμάν!


Πέρασε τα εργομετρικά και υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ακάντζι!

Δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στην Σλάβεν Μπελούπο ο Ανδρέας Χριστόπουλος!

Δεν δέχθηκε επίσημη πρόταση από κάποιον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρτσελόνα ο Μπερνάρντο Σίλβα και παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι!


Συνάντηση με εκπρόσωπο της Αϊντχόφεν φημολογείται πως είχε η Λιντς, με θέμα την απόκτηση του Κόντι Γκάκπο, αλλά οι Ολλανδοί απέρριψαν την πρόταση!


Μένει στη Μπαρτσελόνα ο Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος φημολογείται πως απέρριψε προτάσεις από την Premier League και τη Γιουβέντους, προκειμένου να συνεχίσει στη La Liga!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0