Football Talk

Serie A: Κορυφή με «ντοπιέτα» Ντιμπάλα η Ρόμα, άνετη και η Ίντερ! (video)

Serie A: Κορυφή με «ντοπιέτα» Ντιμπάλα η Ρόμα, άνετη και η Ίντερ! (video)

Η Ρόμα τον υποδέχτηκε με τιμές αυτοκράτορα και εκείνος αρχίζει να τις ανταποδίδει. Ο Πάολο Ντιμπάλα «άνοιξε λογαριασμό» με τους Ρωμαίους στην «τριάρα» επί της ουραγού Μόντσα (3-0). Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα η Ίντερ απέναντι στην έτερη νεοφώτιστη, Κρεμονέζε (3-1).

Παροξυσμός επικρατεί στο «στρατόπεδο των «τζιαλορόσι» με τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο Μαντί Καμαρά, και την εκκίνηση στη σεζόν. Η Ρόμα πέτυχε την τρίτη της νίκη (3-0 επί της Μόντσα) σε τέσσερα παιχνίδια (έχει και μια ισοπαλία στο Τορίνο με τη Γιουβέντους) και πάτησε κορυφή, μετά την απογευματινή απώλεια βαθμών της Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξ’ αρχής δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου. Ο Έιμπραχαμ τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ντιμπάλα, εκείνος κατέβασε υπέροχα τη μπάλα και τελείωσε ιδανικά τη φάση για να «σπάσει το ρόδι» στο 18’.

Οι δυο τους ήταν οι πρωταγωνιστές και στο δεύτερο τέρμα των Ρωμαίων. Ο Βρετανός σούταρε, ο Ντι Γκρεγκόριο απόκρουσε ασταθώς και ο Ντιμπάλα από κοντά, πήρε το «ριμπάουντ» για το 2-0. Στο 61’ ο Ιμπάνιεζ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Στο φινάλε μάλιστα παραλίγο να κάνει «σεφτέ» και ο Μπελότι, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρα, όμως ο γκολκίπερ της Μόντσα αρνήθηκε με τα πόδια.

Από κοντά και η Ίντερ με το 3-1 επί της Κρεμονέζε!

Οι «νερατζούρι» έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Λάτσιο και επανήλθαν στο «δρόμο των επιτυχιών».

Μόλις στο 12ο λεπτό η Ίντερ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κορέα πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Ράντου και έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Ιντζάγκι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 38ο λεπτό διεύρυναν το προβάδισμά τους με το βολέ του Μπαρέλα. Στο 73' Τζέκο και Ντάμφρις δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, όμως ο Λαουτάρο δεν είχε πρόβλημα να το πράξει στο 76’. Η Κρεμονέζε το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με το υπέροχο τέρμα του Οκερέκε.

Τα παιχνίδια της Τετάρτης (31/8) για την 4η Αγωνιστική:
Έμπολι - Βερόνα (19:30)
Ουντινέζε - Φιορεντίνα (19:30)
Σαμπντόρια - Λάτσιο (19:30)
Γιουβέντους - Σπέτσια (21:45)
Νάπολι - Λέτσε (21:45)

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0