Football Talk

Λιντς – Έβερτον 1-1: Ούτε τώρα τα κατάφεραν τα «ζαχαρωτά»! (video)

Λιντς – Έβερτον 1-1: Ούτε τώρα τα κατάφεραν τα «ζαχαρωτά»! (video)

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μία αγωνιστική οι φίλοι της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να προηγούνται ξανά, αλλά να μην μπορούν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα, για ακόμη μία φορά! Ισοφαρίστηκαν από τη Λιντς, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και ο Φρανκ Λάμπαρντ εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή θέση!

Ο καιρός περνά, φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική της Premier League, αλλά η Έβερτον δεν λέει να παραδειγματιστεί διόλου, από όσα έλαβαν χώρα και βίωσε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι όπως και το Σαββατοκύριακο που παρήλθε, απέναντι στη Μπρέντφορντ, έτσι και τώρα, τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά βρέθηκαν να ισοφαρίζονται, να βρίσκονται κοντά στην ήττα και εν τέλει να συμβιβάζονται με το 1-1!

Παράλληλα, σκόρερ τους ήταν και πάλι ο Γκόρντον που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ιγουόμπι και τους έδωσε προβάδισμα στο 17ο λεπτό, στην πρώτη τελική τους στο ματς.

Η Λιντς πίεσε, αντέδρασε εξαιρετικά και παρότι έχασε τον Ροντρίγκο που αποχώρησε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού στο 32’, έφτασε σε μία πολύτιμη ισοπαλία. Ο Σινιστέρα πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και κάπως έτσι η ομάδα του Τζέσι Μαρτς, συνεχίζει να βρίσκεται με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη πεντάδα!

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Λιντς: Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Γιορέντε, Στράουκ, Άνταμς, Ρόκα, Σινιστέρα (64’ Κλιχ), Άαρονσον (76’ Τζέιμς), Χάρισον, Ροντρίγκο (32’ Γκέλχαρτ, 76’ Μπάμφορντ)

Έβερτον: Πίκφορντ, Μικολένκο, Ταρκόφσκι, Κόαντι, Πάτερσον, Ντέιβις, Ονάνα, Ιγουόμπι, ΜακΝιλ, Γκρέι, Γκόρντον

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0