Football Talk

Σασσουόλο – Μίλαν 0-0: Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή, ξαναβρήκε τον Κιάερ! (video)

Σασσουόλο – Μίλαν 0-0: Έ«Χ»ασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή, ξαναβρήκε τον Κιάερ! (video)

Σε ένα γήπεδο που οι μνήμες της κατάκτησης της Serie A είναι ακόμα νωπές, η Μίλαν των απουσιών στην επίθεση, σκόνταψε (0-0) στην Εμίλια-Ρομάνια στην επιστροφή του Κιάερ στην ενεργό δράση μετά από 9 μήνες. Θετικότατος και με κερδισμένο πέναλτι ο Κυριακόπουλος. Απαγόρευσε το γκολ ο Μενιάν στον Μπεράρντι.

Αφού δεν κατάφερε να κερδίσει, τουλάχιστον δεν έχασε η Μίλαν (0-0) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Σε ένα ισορροπημένο ματς, οι «ροσονέρι» είχαν την κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις φάσεις για να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Κονσίλι.

Ιδιαίτερα κινητικός αλλά χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια ήταν ο Λεάο, ο οποίος αποτέλεσε και τον εκφραστή των περισσότερων τελικών προσπαθειών της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Φεράρι και Έρλιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον Ολιβιέ Ζιρού. Τακτικά, η ομάδα του Ντιονίσι παίρνει πολύ υψηλό βαθμό, τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι, δυσκολεύοντας τη Μίλαν να δημιουργήσει.

Μάλιστα, οι «νεροβέρντι» είχαν και τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο ματς στο 23’. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, με μία όμορφη ατομική ενέργεια, δέχτηκε το μαρκάρισμα του Φλορέντσι εντός περιοχής και κέρδισε το πέναλτι. Όμως ο Ντομένικο Μπεράρντι δεν μπόρεσε να βάλει σε ρόλο «οδηγού» τους γηπεδούχους, με τον Μενιάν να του αρνείται το γκολ.

Γενικότερα ο Έλληνας ακραίος έκανε πολύ καλό ματς, με σωστές αποφάσεις και λίγα λάθη μέχρι να αντικατασταθεί στο 84’. Με μυϊκό τραυματισμό αποχώρησαν οι Μπεράρντι (52΄) και Φλορέντσι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τη Μίλαν να ολοκληρώνει τον αγώνα με 10 παίκτες, έχοντας συμπληρώσει όλες τις αλλαγές.

Στα θετικά, ο Δανός ηγέτης της άμυνας των «ροσονέρι», Σίμον Κιάερ γύρισε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από 9 μήνες απουσίας και το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί.

Σασσουόλο (Ντιονίσι): Κονσίλι, Τολγιάν, Έρλιτς, Φερράρι, Ροτζέριο, Θορστβεντ (69' Ματίας Ενρίκε), Λόπεζ, Φρατέσι (69' Χαρούι), Μπεράρντι (52' Ντέφρελ), Πιναμόντι (84' Άλβαρεζ), Κυριακόπουλος (84' Μαρκίζα)

Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν, Ερνάντεζ, Τομόρι, Κιάερ (79' Καλούλου), Φλορέντσι, Μπενασέρ, Πομπέγκα (57' Τονάλι), Σαλεμάκερς (57' Μεσίας), Ντίας (57' Ντε Κατελέρ), Λεάο, Ζιρού (73' Αντλί)

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0