Football Talk

Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Εκπληκτικά πλάνα από την ανακαίνιση του σταδίου της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Εκπληκτικά πλάνα από την ανακαίνιση του σταδίου της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Η ανακαίνιση στο εμβληματικό στάδιο της Μαδρίτης και «σπίτι» της Ρεάλ, πλησιάζει στο τέλος της και μια ματιά στις αλλαγές που έχει υποστεί το Σαντιάγκο Μπερναμπέου… μαγεύουν!

Η σεζόν στη La Liga έχει ξεκινήσει ήδη, με την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο να μην έχει δώσει ακόμα κάποιον εντός έδρας αγώνα, με σκοπό να επισπευστούν οι εργασίες ανακαίνισης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Όπως όλα δείχνουν το πρώτο ματς στο «σπίτι» της, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα το δώσει το προσεχές Σάββατο (3/9) κόντρα στην Μπέτις και παρότι οι εργασίες δε θα έχουν ολοκληρωθεί στο 100% οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις αλλαγές.

Η μεγαλύτερη από αυτές «κρύβεται» στο σύστημα αφαίρεσης του αγωνιστικού χώρου, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στο στάδιο να φιλοξενήσει συναυλίες, αγώνες NFL, καθώς και τη διαμόρφωση δύο κόρτ, ένα για τένις και ένα για μπάσκετ!

Μια ματιά μάλιστα στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media με το «αρχιτεκτονικό θαύμα» όπως χαρακτηρίζεται, μπορεί να δώσει μια εικόνα του τι θα προσφέρει πλέον το ανακαινισμένο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0