Football Talk

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το Μεστάγια με Γκριεζμάν υπό το... βλέμμα του «Ελ Ματαντόρ» (video)

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το Μεστάγια με Γκριεζμάν υπό το... βλέμμα του «Ελ Ματαντόρ» (video)
Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της La Liga έπεσε στην Βαλένθια, με την ομώνυμη ομάδα να γνωρίζει την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, χάρη στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Το Στάδιο Μεστάγια φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τον Έντινσον Καβάνι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι Μαδριλένοι τους χάλασαν το πάρτι, με «κακό γείτονα» τον Αντουάν Γκριεζμάν. Έτσι η Ατλέτικο πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο και πέτυχε την δεύτερη φετινή της νίκη, για να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά την κατοχή να ανήκει καθολικά στους γηπεδούχους (σ.σ. 68% - 32%) και αρκετές σκληρές μονομαχίες που οδήγησαν τον διαιτητή Κουάδρα στο να βγάλει τέσσερις κίτρινες (συμπεριλαμβανομένων των Γκατούσο και Σιμεόνε). Η Βαλένθια ήταν μάλιστα αυτή που σκόραρε, έπειτα από οβίδα του Γιουνούς Μούσα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για φάουλ που προηγήθηκε στον Ζοάο Φέλιξ.

Παρόμοια και η εικόνα του δεύτερου μέρους, μόνο που ο «Τσόλο» βρήκε τις λύσεις. Αυτές ακούν στα ονόματα των Λεμάρ και Γκριεζμάν, οι οποίοι δύο λεπτά μετά την είσοδο τους στο Μεστάγια συνεργάστηκαν, με τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα και να δίνει προβάδισμα στην Ατλέτι. Έτσι η αναμέτρηση έληξε με σκορ 1-0, οι «ροχιμπλάνκος» κράτησαν το ροζ φύλλο και κέρδισαν ένα σημαντικό τρίποντο για την οικονομία του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βαλένθια:
 Μαμαρντασβίλι, Λάτο, Ντιακαμπί, Κομέρ, Κορέια, Μούσα, Γκιγιαμόν, Σολέρ, Λίνο Ντίας, Καστιγιέχο, Μάρκος Αντρέ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένεθ, Βίτσελ, Μαντάβα, Νίγκεθ, Κόκε, Κονγκντομπιά, Ντε Πολ, Ζοάο Φέλιξ, Μοράτα

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0