Football Talk

ΑΕΚ: Πάνε για μετά τις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της OPAP Arena

ΑΕΚ: Πάνε για μετά τις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της OPAP Arena
Πότε υπολογίζεται ότι θα έχουμε επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ποιος ο μεγάλος στόχος.
Σχετικά Άρθρα
Υπήρξε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου με μία όμορφη γιορτή στις 17 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, είχε πάρει και κλειδάριθμο στην κλήρωση της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου το ματς με της 5ης αγωνιστικής να γίνει Παρασκευή στις 16/9 (όπως και συνέβη όπου η ΑΕΚ θα παίξει με τον Παναιτωλικό εκείνη την ημέρα στο Αγρίνιο), ώστε όλη η ομάδα να είναι «παρών» στα εγκαίνια της 17ης Σεπτεμβρίου.

Τα επίσημα εγκαίνια ωστόσο της OPAP Arena πάνε λίγες ημέρες μετά… Τις επόμενες εβδομάδες κι ενώ οι εργασίες θα προχωρούν στο τελικό τους στάδιο, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να γνωστοποιήσει και επίσημα πότε θα ανοίξει τις πύλες του το νέο γήπεδο. Στόχος είναι τα εγκαίνια να είναι κοντά χρονικά στο πρώτο επίσημα ματς που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλοι ελπίζουν αυτή τη φορά να τα καταφέρουν και να είναι με τον Ιωνικό αρχές Οκτώβρη. Όμως πλέον είναι προτιμότερο να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ Η ουσία τώρα είναι πως τα εγκαίνια της OPAP Arena παίρνουν μία μικρή παράταση.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0