Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μόνη στο Top-5 της Ευρώπης, με απόλυτο νικών και «θέση» στο Champions League! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μόνη στο Top-5 της Ευρώπης, με απόλυτο νικών και «θέση» στο Champions League! (video)
Ο Καρίμ Μπενζεμά όχι μόνο διατήρησε το απόλυτο νικών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά της χάρισε μία μοναδική πρωτιά, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του Top-5 των πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Στην αρχή της σεζόν, ίσως έμοιαζε δεδομένο. Όπως αποδεικνύεται, όμως, δεν είναι!

Τα «χρυσά» γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Εσπανιόλ, δεν εξασφάλισαν μόνο το απόλυτο νικών στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και μία μοναδική θέση, ως προς τους συλλόγους των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, που αγωνίζονται, παράλληλα, στο Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι έκανε το 3/3 και διατήρησε το απόλυτο νικών στη La Liga. Από την άλλη πλευρά, η Παρί Σεν Ζερμέν «κόλλησε» κόντρα στη Μονακό (28/08, 1-1), όπως και η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Γκλάντμπαχ, με το ίδιο σκορ, μία ημέρα νωρίτερα (27/08). Οι μόνες που είχαν το δικαίωμα το περασμένο Σαββατοκύριακο (27 & 28/08) να διεκδικήσουν την ανάλογη θέση.


Βέβαια, υπάρχουν και οι Άρσεναλ και Μπέτις, που πραγματοποιούν εκπληκτικό ξεκίνημα και μετρούν μόνο νίκες, μετά από τέσσερις και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα. Ωστόσο, η απουσία τους από το φετινό Champions League, αφήνει το εν λόγω επίτευγμα εξ ολοκλήρου, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0