Football Talk

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Συνεχίζουν με φόρα και… Λεβα-γκολ-φσκι οι «μπλαουγκράνα»! (video)

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Συνεχίζουν με φόρα και… Λεβα-γκολ-φσκι οι «μπλαουγκράνα»! (video)

Ακόμη μία τεσσάρα… κέρασε η Μπαρτσελόνα, με το θύμα της αυτή τη φορά να είναι η Βαγιαδολίδ (4-0), και πήδηξε στην τρίτη θέση.

Σήμερα ήταν ακόμη μια καλή μέρα για τη Μπαρτσελόνα, καθώς το σύνολο του Τσάβι επικράτησε με σκορ 4-0 της Βαγιαδολίδ. Ο Ρόμπερτ Λεαντόφσκι ξεχώρισε από την αναμέτρηση, σκοράροντας δυο γκολ.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν εμφανής από τα πρώτα μόλις λεπτά του παιχνιδιού, καθώς οι επικίνδυνες φάσεις δημιουργούνταν η μία μετά την άλλη. Κάπως έτσι λοιπόν ήρθε και το πρώτο τέρμα. Στο 24’ ο Ραφίνια έβγαλε μια ωραία σέντρα από τα δεξιά, με τον Λεβαντόφσκι να την σπρώχνει στα δίχτυα.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο φωτεινός πίνακας έγραψε και το 2-0, με τον Πέδρι να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά. Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός έκανε ωραία κίνηση και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα στο 43’.

Η δουλειά του Πολωνού φορ δεν είχε τελειώσει εκεί, με τον ίδιο να σκοράρει ξανά! Αυτή τη φορά ο Ντεμπελέ του έβγαλε μια ωραία κάθετη πάσα κι εκείνος με τη σειρά του έγραψε το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς (65’).

Την ανήμπορη να αντιδράσει Βαγιαδολίδ αποτελείωσε ο Σέρτζι Ρομπέρτο ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 στο 90+2’.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο (61’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Έρικ Γκαρθία, Μπαλντέ – Γκάβι (61’ Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς (76’ Κεσιέ), Πέδρι – Ραφίνια (61’ Φατί), Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ (82’ Φεράν Τόρες)

Βαγιαδολίδ (Πατσέτα): Μασίπ – Λουίς Πέρεθ, Χοακίν, Χάβι Σάντσεθ, Εσκουδέρο – Αγουάδο (46’ Ρόκε Μέσα), Μόντσου (46’ Όσκαρ Πλάνο), Κίκε Πέρεθ – Ιβάν Σάντσεθ (61’ Τόνι Βίγια), Γκουαρδιόλα (61’ Σέρχιο Λεόν), Ανουάρ (76’ Αρόγιο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0