Football Talk

Νιόπλιας: «Κάνουμε... αλχημείες, για καλυφθούν οι απουσίες» (video)

Νιόπλιας: «Κάνουμε... αλχημείες, για καλυφθούν οι απουσίες» (video)
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Νιόπλια, μετά την ήττα με 2-0 (28/08) από τον Παναθηναϊκό.
Ο ΟΦΗ ηττήθηκε για 2η σερί αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, αυτήν τη φορά από τον Παναθηναϊκό, με σκορ 2-0 (28/08). Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, προφανώς, δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, κατά τις οποίες στάθηκε στις πολλές... αλχημείες που κάνει, ώστε να καλύψει τις απουσίες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV
«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Τα προβλήματα είναι πολλά, με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να γυρίσεις τέτοια ματς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σβηστό. Εμείς χρειάζεται να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν είναι εύκολα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, κάνουμε διάφορες αλχημείες για να τα καλύψουμε. Και ο Τοράλ και ο Νέιρα, δύο κομβικοί παίκτες, έφυγαν με τραυματισμό. Άντεξε ο Ντίκο, που δεν είχε κάνει προπόνηση όλη την εβδομάδα.

Βάλαμε τον Αποστολάκη που ήταν πολύ καλός και απέδειξε πως μπορεί να παίξει και να σταθεί. Μας λείπουν πολλά όπλα. Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, βάλαν τα δύο γκολ γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό δεν είχε φάσεις. Δεν μπορώ να πω κάτι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0