Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Τα έκανε όλα ο Κέιν, πήρε το «διπλό» η ομάδα του Κόντε! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Τα έκανε όλα ο Κέιν, πήρε το «διπλό» η ομάδα του Κόντε! (video)

Έχασε πέναλτι για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σκόραρε δις, έφτασε τα 187 γκολ με την Τότεναμ και της έδωσε μία πολύ σπουδαία νίκη στο Σίτι Γκράουντ! Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν που είναι η βασική αιτία που οι Λονδρέζοι κέρδισαν με 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην 4η αγωνιστική της Premier League!

Πολύ πιο δύσκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό σκορ, «απέδρασε» από το Σίτι Γκράουντ η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος πέτυχε και τα δύο γκολ της συνάντησης, αστόχησε σε πέναλτι μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά αυτά που έβαλε, ήταν αρκετά για να χαρίσουν το τρίποντο στην ομάδα του!

Η διαφορά των δύο ομάδων άλλωστε, ακούει στο όνομα του. Ο Άγγλος άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, με εξαιρετικό τελείωμα, ύστερα από την 10η ασίστ του Κουλουσέφσκι με την φανέλα της νέας του ομάδας. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως από τον Φεβρουάριο που αγωνίζεται στην Premier League και έπειτα, κανένας δεν έχει περισσότερες τελικές πάσες από αυτόν.

Ακολούθησε χαμηλός ρυθμός και πλήρης έλεγχος της αναμέτρησης από την Τότεναμ, με τις τελικές προσπάθειες των Γκιμπς Γουάιτ και Γιέιτς να μην καταλήγουν στον στόχο, για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος και να γίνει… χαμός.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν, η Τότεναμ κέρδισε πέναλτι κόντρα στη ροή του ματς και ο αρχηγός της ανέλαβε να το εκτελέσει στο 55’, μην έχοντας αστοχήσει από τα «11» βήματα από το 2018. Ήρθε όμως η ώρας… Ο Ντιν Χέντερσον διάλεξε την σωστή γωνία και απέκρουσε, διατηρώντας την ομάδα του στο ματς, με το 10ο πέναλτι  που αποσόβησε στην καριέρα του!

Στην επόμενη αμέσως φάση, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε «μία ανάσα» από την ισοφάριση με τον Γκιμπς Γουάιτ, ο Ντένις πέρασε στο ματς και της έδωσε μεγάλη ώθηση, αλλά όταν οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, ο Κέιν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μία εκπληκτική σέντρα του Ριτσάρλισον τον βρήκε μόνο του, αυτός τελείωσε εύκολα την φάση και με το τελικό 2-0, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε συνεχίζει αήττητη στην τρέχουσα σεζόν, με τον αρχηγό της να φτάνει τα 201 γκολ με την φανέλα της και να σκοράρει για 3ο σερί παιχνίδι!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Χέντερσον, Κουκ (75’ Αβονίγι), Γουόραλ, Γουίλιαμς, Γκιμπς Γουάιτ, Λίνγκαρντ (64’ Ντένις), Ο’ Μπρίεν (75’ Φρόιλερ), Τοφόλο, Γιόνσον (91’ Σάριτς), Γκέιτς (75’ Κουγιατέ), ΜακΚένα

Τότεναμ: Γιορίς, Ρόγιαλ, Σάντσεθ, Ντάιερ, Ντέιβις, Πέρισιτς (74’ Σεσενιόν), Μπεντανκούρ (91’ Σπενς), Χόιμπιεργκ, Κουλουσέφσκι (83’ Μπισούμα), Σον (74’ Ριτσάρλισον), Κέιν

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0