Football Talk

Ολυμπιακός: Φουλάρει για εξτρέμ, μέσο και αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για εξτρέμ, μέσο και αριστερό μπακ

Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του ρόστερ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την ευρωπαϊκή λίστα. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές θα υπογράψει ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες με τους Πειραιώτες να έχουν δώσει προτεραιότητα στον εξτρέμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με 3-4 ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ώρες θα φανεί που θα… κάτσει η μπίλια. Έχουν ήδη διαρρεύσει τα ονόματα των Ουνάς, Γιανουζάι και Μουνίρ, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η έξτρα λύση του Ιβάν Καβαλέιρο καθώς δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος να αποκτήσουν δύο εξτρέμ. 

Πέρα από τον Παναγιώτη Ρέτσο που αναμένεται την Δευτέρα (29/8) στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τον Χουάνγκ Ουί - Τζο που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με το… καλημέρα στην Τρίπολη, οι Πειραιώτες κινούνται και για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στο «6» όσο και στο «8» με τις πληροφορίες αναφέρουν να αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα προέρχεται από την ισπανική αγορά. 

Τέλος σε ότι αφορά τις προσθήκες δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενώ αξίζει να πούμε πως ιδανικά ο Κορμπεράν θα ήθελε έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας. Μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο αριθμός των προσθηκών να αυξηθεί καθώς πάντα στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών προκύπτουν ευκαιρίες.

Οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν καθώς η προθεσμία για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας εκπνέει στις 2 Σεπτεμβρίου

Σε ότι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις, ο Μαντί Καμαρά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα, ενώ αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα παραμείνουν στο ρόστερ οι Μανωλάς, Μασούρας για Σίσε για τους οποίους είχε προκύψει ενδιαφέρον τις προηγούμενες μέρες. 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0