Football Talk

Μέσι, Μπενζεμά, Μόντριτς και τώρα... Αλέξις Σάντσες: Ξεκίνημα με γκολ - ρεκόρ στη Μαρσέιγ! (video)

Μέσι, Μπενζεμά, Μόντριτς και τώρα... Αλέξις Σάντσες: Ξεκίνημα με γκολ - ρεκόρ στη Μαρσέιγ! (video)

Τι και αν πραγματοποιεί μόλις την 3η του συμμετοχή με την φανέλα της Μαρσέιγ; Καμία σημασία δεν έχει αυτό για τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος σκόραρε στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στη Νις (δύο φορές σε ένα ημίχρονο) και έγινε μόλις ο 5ος παίκτης που έχει τουλάχιστον ένα γκολ, κάθε χρόνο, τα τελευταία 14 έτη, στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα!

Αλέξις Σάντσες… Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια και κυρίως μετά την αποχώρηση του από την Άρσεναλ το 2018, έχει κατακριθεί ιδιαίτερα. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό συνέβη επειδή δεν απέδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή επειδή άλλαξε αρκετές ομάδες, αλλά όπως και να έχει, ο Χιλιανός δεν έπαψε να είναι ποτέ αξιόπιστος απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Το ξεκίνημά του με την Ουντινέζε ήταν εντυπωσιακό, ακολούθησε η Μπαρτσελόνα, ήρθαν οι «κανονιέρηδες» και οι «κόκκινοι διάβολοι», για να φτάσει στην Ίντερ, όπου δεν απέδωσε ιδιαίτερα και πλέον στη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, είτε είναι στην συνείδηση του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, είτε όχι, με τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Νις, στο πρώτο μέρος, μόλις στην 3η του εμφάνιση με τους Μασσαλούς, «έγραψε» ιστορία.

Ο λόγος; Διότι είναι μόλις ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει από το 2009 και μετά, να έχει τουλάχιστον ένα γκολ, σε κάθε σεζόν, ανεξαρτήτως σε ποιο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα αγωνίζεται.

Ποιοι είναι οι άλλοι; Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Κέβιν Γκαμέιρο, o Λούκα Μόντριτς και ο Λιονέλ Μέσι, με τον Χιλιανό να συνοδεύει την εμφάνιση απέναντι στη Νις με την… Άρσεναλ, μιας και στο ίδιο χρονικό σημείο, έχει σκοράρει και ο Νούνο Ταβάρες, με τον Γκεντουζί να έχει καταγράψει ασίστ!


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0