Football Talk

Μίλαν – Μπολόνια 2-0: Επαγγελματική νίκη υπό τα φώτα ενός κατάμεστου «Σαν Σίρο»! (video)

Μίλαν – Μπολόνια 2-0: Επαγγελματική νίκη υπό τα φώτα ενός κατάμεστου «Σαν Σίρο»! (video)
Η Μίλαν πέρασε ένα.. ήσυχο Σαββατόβραδο κόντρα στη Μπολόνια, με τους Ολιβιέ Ζιρού και Ράφαελ Λεάο να κρίνουν την αναμέτρηση (2-0).

Το «Σαν Σίρο» γέμισε για να υποδεχτεί τους Πρωταθλητές Ιταλίας, με τη Μίλαν να κάνει τη «δουλειά» της και να παίρνει το τρίποντο.

Απόλυτη υπεροχή από τους «ροσονέρι» στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τον Ράφαελ Λεάο να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 21’ για να κάνει το 1-0, έπειτα από ασίστ του Σαρλ Ντε Κετελάερε. Μπορεί το πλασέ του Πορτογάλου να ήταν αδύναμο, αλλά ο Λούκαζ Σκορούπσκι δεν κατάφερε να το εξουδετερώσει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εντείναν τη προσπάθειά τους για ακόμα ένα γκολ και αυτό ήρθε τελικά στο 58ο λεπτό από τον Ολιβιέ Ζιρού με ένα εξαίσιο γυριστό, ύστερα από σέντρα του Λεάο.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν να συμβιβάζονται με αυτό το σκορ και οι «ροσονέρι» μετακινήθηκαν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς.

Οι ενδεκάδες:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι (83’ Γκάμπια), Ερναντέζ (75’ Μπαλό-Τουρέ), Τονάλι, Μπενασέρ (62’ Αντλί), Μεσίας (62’ Σαλεμέκερς), Ντε Κετελάερε (62’ Πομπέγκα), Λεάο, Ζιρού

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαίλοβιτς): Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεδέλ (74’ Μπονιφάτσι), Λουκούμι, Κάσιους, Καμπιάσο, Ντομίνγκες (62’ Έμπισχερ), Σχούτεν (84’ Φέργκιουσον), Βινιάτο (62’ Σοριάνο), Μπάροου (62’ Σανσόνε), Αρναούτοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0